Автор
Woman.bg

Кендъл Дженър показа гърдите си по улиците на Ню Йорк

Вчера дружките Кендъл Дженър и Джиджи Хадид, в компанията на една от дъщерите на Алек Болдуин - Хейли, се разходиха по улиците на Ню Йорк, като съвсем естествено срещата им по женски не остана незабелязана.

Тя не просто привлече погледите на нюйоркчани, но и тълпи от папараци. Няма как да не подчертаем, че най-голям интерес у околните предизвика Кендъл, не че другите две красавици са по-малко красиви от нея, просто тъмнокосият модел бе подбрал доста провокативен тоалет за срещата с приятелки, а именно силно прозираща черна блуза, под която нямаше и следа от сутиен. В резултат гърдите на Кендъл не просто се очертаваха, а буквално се виждаха изпод дрехата, заедно с пиърсингът на едното зърно, който хубавицата си направи преди години.

Явно професията ѝ, заради която тялото ѝ е на показ, е изпарила стеснителността от Кендъл, защото от момиче със скромен стил на обличане, не залагащо на семпли тениски и деним, тя се е превърнала в дама, която обожава тоалетите, разголващи тялото под една или друга форма.