Забравете за мини полите и дълбоките деколтета на роклите, по-малката сестра на Ким Кардашиян ни представя една нова, доста смела тенденция, която не сме сигурни дали ще се хареса на по-младите жени.

Кендал е все пак „само“ на 18 години, но изглежда не се притеснява да експериментира с външния си вид.

Тя е модел и е свикнала да демонстрира нестандартни тоалети и нетипични дрехи, които са творения на модните дизайнери.

* Кендал

Но кой е казал, че манекенките са задължени да носят тези дрехи и в своето ежедневие? Въпрос на избор е...

За видео наградите „MuchMusic“, които се състояха в неделя в Торонто Кендал бе избрала дреха тип манто от есенно-зимната колекция за 2014-та на модна марка „Fausto Puglis“, която впечатли с две изключително високи цепки, стигащи почти до пъпчето й. Дрехата за малко не разкри по-интимните части на брюнетката, която не носеше бельо.

Смела и провокативна визия, която не сме свикнали да виждаме от най-скромната сестра на Ким Кардашиян.

Коментарите, които заваляха по нейн адрес след появата й не бяха много положителни: „Кендал няма нужда да шокира с подобен външен вид, тя е достатъчно талантлива и красива, за да успее!“, „Кендал, това е напълно неподходящ тоалет за тебе, Ким ли ти е била моден стилист?“, „млада, красива и талантлива – определено тази рокля не е за теб!“.

Не можем да отречем, че роклята е красива и украсена с множество ръчно избродирани детайли, но според вас подходяща ли е за едно 18-годишно момиче?

16-годишната й сестра блесна с красива мини рокля с множество пйаети. Кайли Дженър я бе съчетала със сандали на висок ток в телесен нюанс.

И двете брюнетки, които се изявиха като водещи на цялото събитие, бяха избрали грим в кафяви нюанси:

Четете още: Порасналата Кендал Дженер