Певицата Кели Роуланд е отделила специално място в сърцето си за Лос Анджелис, тъй като покойната Уитни Хюстън й е пяла там.

Кели сподели пред британското списание Stylist кои са й любимите дестинации за пътуване: Индия, Лондон и Ню Йорк. Лос Анджелис въобще не може да бъде включен в класацията й, защото е пяла за нея там.

"Лос Анджелис винаги ще бъде специално място за мен, защото там срещнах моя идол, Уитни Хюстън. Тя пя за мен веднъж във фоайето на хотел Nikko. Никога, никога няма да забравя този момент", казва Кели.

"Жената, която ме вдъхнови да пея, да пее за мен… беше невероятно. Винаги, когато отида в това фоайе, съживявам спомена отново и отново. Лос Анджелис е пълен с цял куп спомени, церемониите за наградите се провеждат там. Там спечелих и наградата си Грами", добавя тя. Други любими места на Кели са родният й град Атланта заради времето, прекарано с баба й.

Когато не работи в Лос Анджелис, певицата живее в Маями, където е нейният духовен дом.

"Имам жилище в Лос Анджелис, но обичам да се прибирам у дома, на плажа в Маями. Обичам плажа. Мога да се пека по цял ден дни наред. Когато имам свободно време, това е първото място, където отивам", казва Кели Роуланд.

Четете още: Кели Роуланд е бременна