Кели Роуланд е определено една щастлива и сиящеа майка. Певицата показа двете основни причини тя да се чувства така. Кели направи първата си официална фотосесия със своя 4-месечен син Тайтън Джуъл и съпруг Тим Уедърспун.

Нека ви припомним, че това е първо дете, както за Кели, така и за мениджъра ѝ Тим. Звездата от разпадналата се вече група „Destiny’s Child“ съобщи щастливата новина, че ще става майка само месец, след като се омъжи за своя любим. Кели и Тим се венчаха по време на интимна церемония в Коста Рика. В края на месец юли пък певицата разкри и пола на бебето си.

Само 4 месеца след раждането 34-годишната звезда изглежда превъзходно! За светско събитие тя се бе спряла на къс гащеризон на щампа и секси ботуши с дължина до над коляното.

Кели сподели, че е отслабнала с цели 35 килограма, което е просто невероятно и заслужава нашите адмирации.

Ето какво сподели приятелката на Бионсе за новата си роля като майка и съпруга - „Днес моят основен приоритет е съпругът ми... така се появи и нашето бебе. Моят път към щастието не беше лесен. Невинаги съм живяла в такава хармония, като сега. Днес обаче, съм много-много щастлива! Тайтън е толкова прекрасен! Той е всичко, за което мисля в момента.“

С колко бихте оценили секси визията на Кели от 1 до 10?

Четете още: Кели Роуланд с диамантено колие с името на сина й