Несъмнено апетитните форми на Кели Брук побъркват безброй ценители на женската красота!

Извивките й са така изразителни, че престижна марка бански костюми нае надарената Кели за последната си рекламна фотосесия в Маями.

Снимките, които се появиха в мрежата са автентични, преди да ги естетизират чрез вълшебствата на Фотошопа.

Кели Брук по бикини: как да не си привлечен, когато знаеш за какво точно става дума! Красавицата има много почитатели, но и доста злъчни критици. Не са малко хората, за които килограмите на Кели са прекалено много.

Ако си говорим честно, Кели Брук наистина не е с фин силует като ангелите на Victoria’s Secret . И ако не се грижи за себе си достатъчно, по сочните й форми скоро ще се появят гънки и целулит. Но всички са така преситени от съвършените фотошоп-продукти, че едно истинско тяло с дребните му недостатъци е награда за очите, признават от woman.ru, цитира kliuki.bg.

Четете още: Кели и Дейвид - любов по бански

Четете още: Кели Брук пише книга за живота си

Кели по принцип няма притеснения от тялото си и охотно позира разсъблечена дори когато рекламата не й плаща за това. Някой може и да има задръжки да се показва по бикини с форми като нейните – но не и тя!

Вижте я – не е ли хармонична и привлекателна?! В интерес на истината – таблоидите на Острова все по-често обръщат внимание на тези леко нестандартни форми и подреждат младата дама в списъка на най-привлекателните жени на планетата. Онези, които я харесват, намират задните й части също така вълнуващи, както тези на Дженифър Лопес и Бионсе. Честно казано – снимките й спокойно могат да се тиражират без ретуш. Наистина си я бива!