Автор
Woman.bg

Кейти Пери се молела на Господ за големи гърди

Певицата Кейти Пери вярва в извънземни и иска да знае дали и американският президент Барак Обама споделя това вярване.

Певицата е убедена, че в нашата галактика съществуват и други форми на живот и споделя, че би попитала Барак Обама какво мисли по въпроса.

"Виждам всичко през духовен обектив. Много вярвам в астрологията. Вярвам в извънземните. Поглеждам към звездите и си мисля: "Какви егоисти трябва да сме, за да мислим, че сме единствената форма на живот". Искам да кажа, че ако имам възможност, ще задам на Обама този въпрос. Просто не съм имала шанса досега", казва Кейти.

Родителите на красивата брюнетка са християнски пастори, но певицата признава, че идеята й за вяра се е променила през годините.


"Вярвам в космическа енергия, която е по-голяма от мен. Не вярвам, че Господ е старец с дълга брада, седящ на голям трон… Не вярвам в рая и ада като крайна дестинация", казва Кейти в интервю за американското списание GQ.

Пери, която има връзка с Джон Майер, а преди това бе омъжена за Ръсел Бранд, си спомня как се е молила на Господ за големи гърди, когато била само на 11 години.


"Лежах по гръб една нощ, погледнах надолу към краката си и се помолих на Господ. Казах: "Господи, моля те, нека имам толкова големи гърди, че да не виждам краката си, когато лежа". Той отговори на молитвите ми. Нямах представа, че един ден наистина ще имам такъв бюст", казва тя.

Певицата е горда от естествените си форми и смята, че е добър модел за подражание, защото не се е подлагала на козметична хирургия.


"Никога не съм се подлагала на пластична хирургия. Нито носа, нито брадичката, нито скулите, нито дори гърдите", казва Кейти Пери, цитирана от БГНЕС.