Топмоделът Кейт Ъптън смята, че не може да се справи с всичко, макар да е много амбициозна.

22-годишната красавица споделя, че трудно намира време за себе си заради натоварения си график, затова не може да направи всичко, което иска.

"Кариерата ми се развива толкова бързо. Искам да бъда на върха във всичко. Искам да бъда на корицата на италианския Vogue. Не мога да направя обаче всички останали неща, които искам, защото искам и да се снимам във филм. Пътувам по цял свят, опитвам да свърша всичко, но не мога. Усещам, че светът на модата ме приема с добри чувства и никой не се страхува от мен, за щастие", казва тя за списание Details.

Четете още: Кейт Ъптън показва доста пищни форми (снимки)

Кейт има желание да направи и гола фотосесия, но смята, че така може да си навлече много критики.

"Тялото е изкуство, тялото е красота. Да бъдеш снимана по артистичен начин е страхотно и се приема по много положителен начин, но заради социалните медии и непрофесионалните блогове снимките ми може да се приемат не по начина, по който аз се отнасям към тях", казва тя.

"Ето защо още нямам гола фотосесия. Аз силно уважавам този тип снимки и смятам, че жените, които се снимат по този начин, са много красиви. Социалните медии и интернет обаче ме спират да се снимам гола", добавя Кейт Ъптън.

Четете още: Кейт Ъптън би зарязала шоубизнеса заради ферма