Автор
Woman.bg

Кейт отново облече бляскавата розова рокля

Херцогинята на Кеймбридж не изпитва никакво неудобство да облича любимите си рокли повече от веднъж. И тук не става въпрос за някоя обикновена ежедневна рокля, а за един от най-обсъжданите вечерни тоалети не само в стилната история на Кейт, а въобще.

Пепелно розовата рокля на Jenny Packham Кейт облече за първи път малко след сватбата с Уилям през 2011 година. След две родени деца и близо 5 години по-късно дизайнерската рокля все още ѝ стои зашеметяващо добре. Единствената разлика във визията на херцогинята с тази от преди години е в прическата.

Роклята Кейт беше съчетала с чифт обувки на LK Bennet, които бяха част от тоалета ѝ и предния път, както и със семпла чантичка на Prada.

Допълнителен шик на визията придаваха диамантените ѝ обеци, които са подарък от кралица Елизабет.

Компания на Кейт правеше и нейният любим – принц Уилям. То бе заложил на изчистен смокинг в черно.

Поводът за тази светска поява на кралското семейство е гала вечерта, организирана от организацията East Anglia's Children's Hospices (EACH), чийто патрон е Кейт Мидълтън.

Пред журналисти, поканени на събитието, Кейт сподели - „Продължавам да се удивявам колко всеотдайно EACH работи в полза на това да осигури на стотици деца животоспасяващо лечение и условия за тях и семействата им да се радват на възможно най-добра грижа. Страстта и всеотдайността на екипа на организацията демонстрират отношение, което вдъхновява и разчувства.“