Автор
Woman.bg

Кейт Мидълтън се вози в пътнически самолет

Преди няколко дни Кейт Мидълтън замина за Холандия, което бе първото официално посещение на херцогинята без съпругът ѝ принц Уилям.

По време на визитата си в родината на лалетата Катрин разгледа изложба в кралската галерия "Маурицхойс" в Хага, посети Ротердам, където разгледа роботи, изработени от тийнейджъри и се срещна с крал Вилем-Александър.



А когато дойде време да се прибере на родна земя, Кейт Мидълтън реши да пътува за Острова не с кралския джет, а с обикновен пътнически самолет.

Красивата благородничка се качи на полет от Холандия на Бритиш еъруейс, ескортирана само от един бодиград. Решение, с което хвърлли в потрес пътниците на борда, които се състезаваха кой ще успее да наорави повече снимки на херцогинята.

Припомняме ви, че това не е първата знаменитост, която решава да пътува не с частен самолет, а с обикновен пътнически полет. Преди време вече разпадналото се семейство Джоли-Пит също се прибра от своя екскурзия с редовен полет и то в икономична класа. Четете пове по темата тук!