Автор
Мария Николова

Кейт Мидълтън призна: Да бъдеш родител е трудно

Много дами може би си мислят, че животът на Кейт Мидълтън е песен. Ние, жените, въздишаме по елегантните й тоалети и красиви букли и оставаме с впечатлението, че нейният единствен ангажимент е да изглежда добре и да приема поздравления по време на официални визити. Да, има две деца, но си има и детегледачка на пълен работен ден, която живее с тях. Така че, когато говорим за херцогинята на Кембридж, автоматично в съзнанието си изключваме всякакви майчински ангажименти, а и изхождайки от факта, че е кралска особа – и всякакви домакински такива.

Оказва се обаче, че децата и семейството на Кейт Мидълтън не са просто атрибут и завършек на нейната грация и красота. Самата херцогиня очевидно изпитва трудности, тъй като за първи път сподели, че да бъдеш родител не е лесно. Тя направи признанието по време на посещение в център за подпомагане на млади майки с психологически проблеми, чийто патрон е самата тя. Срещата й с млади психически нестабилни жени всъщност бе и първият й ангажимент за годината. По време на посещението си тя е разговаряла и успокоявала дами, към които съдбата не е била особено благосклонна – жени, преживели домашно насилие и какви ли не още травми.

В светлината на това не е трудно да разберем защо всъщност на Кейт й е трудно на фона на целия лукс, задоволеност и привидно безгрижие. Тя все пак трябва винаги да има широка усмивка на лицето, защото това се очаква от нея...