Автор
Антония Михайлова

Кейт Мидълтън отново заложи на български дизайнер

Кейт Мидълтън доказа, че е запален фен на роден дизайнер. Съпругата на принц Уилям избра стилен тоалет, чийто създател е българин.

Роклята е в семпъл ретро стил и е дело на младия моден стилист Петър Петров от колекцията на „Епонин“. За луксозната марка, която облича известни личности от цял свят, Петров работи от 2011 г. Явно дизайнерът е впечатлил кралската особа със стила си, тъй като тя спира вниманието си на негов тоалет не за първи път.


С тоалета на нашия талант Кейт се появи по време на визита в Кралския колеж на акушерките и гениколозите по повод Деня на майката, който във Великобритания се отбелязва на 26 март.


На събитието се бяха събрали млади майки, които с вълнение разказваха за емоциите, страховете и щастливите моменти около майчинството. Сред темите на разговор бе и тази за следродилната депресия.


Бяха показани образователни филми, свързани с първите години от майчинството, а самата Кейт сподели как ролята й на майка е повлияла на психическото й здраве.


Нека да припомним, че за първи път Кейт бе забелязана с тоалет на същия български дизайнер на благотворително събитие в Лондон през пролетта на 2016 г. Тогава експерти от видни модни издания коментираха безупречния стил на Мидълтън и дори я сравниха с Джаки Кенеди.

С тоалет на Петров херцогинята се появи и по време на първото си официално посещение тази година на голям детски център. Тогава тя бе облечена в кралско синьо дизайнерско палто тип рокля с елегантен колан.