Стриите, белезите и пигментацията могат да бъдат причина за ниско самочувствие, а борбата с тях обикновено е дълга и обезкуражителна.

Затова днес имаме едно малко по-различно предложение за вас, което обещава да се справи с тези мъчителни за всяка жена проблеми.

PurCellin Oil™ е 100% натурално масло с бързо абсорбиране, което подпомага подобряването вида на кожата при белези, стрии и пигментации. Уникалната му формула, с патентована съставка, е доказала ефективността си при дехидратирана кожа и признаци на стареене.

Био Ойл е изключително ефективен за: подобряване вида на кожата при нови и стари белези. - намаляване на риска от поява на стрии по време на бременност, при бърз растеж в юношеска възраст или рязка промяна в теглото. Подобрява вида на кожата при вече съществуващи стрии. - подобряване вида на кожата при пигментации и петна, в резултат на хормонален дисбаланс, след употреба на избелващи продукти или прекомерно излагане на слънце. - спомага за заглаждане на кожата и намаляване на бръчките на лицето, деколтето и тялото. - за дехидратирана кожа, като спомага за възстановяването на естествено съдържащите се в кожата масла, които са изчерпани от резки климатични промени, често къпане или изсушаване на кожата от климатици и отопление. Био Ойл е подходящ за всеки тип кожа, тъй като се абсорбира изключително бързо.

Може да се използва по време и след бременност. Действа хидратиращо, прави кожата мека и гладка и има лек натурален аромат.
Формулата на продукта комбинира растителни екстракти (невен, лавандула, розмарин и лайка) и витамини (A и E) в маслена среда.

Иновативната съставка PurCellin Oil осигурява пълното абсорбиране на благотворните вещества от растителните екстракти и витамини в кожата. Тя прави консистенцията на формулата лека и не мазна.

Био Ойл не съдържа парабени, консерванти и оцветители.