Автор
Woman.bg

Презаснемат секс сцените на ''50 нюанса сиво''

Изглежда негодуванието на феновете на еротичната поредица „50 нюанса сиво“ за това кои актьори ще изиграят емблематичните Анастейжа и Крисчън, е било с пълно основание.

Причината - поредният скандал около снимките на филма вече е факт. Оказа се, че освен че екипът е решил да презаснеме някои от външните сцени, повторение ще има и на секс кадрите от лентата.

Макар че режисьорката и авторката на трилогията да бяха категорични, че Джейми Дорнън и Дакота Джонсън имат невероятна химия помежду си, изглежда това не отговаря напълно на истината. Оказа се, че двамата актьори не са се справили достатъчно убедително с интимностите и садо-мазо играта си, което е ядосало продуцентите на „50 нюанса сиво“ и те са поискали сцените да бъдат презаснети.

„Дакота не е напълно превъплътена в ролята си и не представя Ана като достатъчно наивно момиче“, разкрил човек от екипа. „Шефовете искат да правят продължение, затова и са категорични, че всичко в първата лента трябва да е перфектно.“

Следете блога "Да се изгубиш... в Рим!" - едно бягство във Вечния град, посветено на свободния избор, удоволствието и вдъхновението!