Автор
Woman.bg

Катрин: Орлин е едно нормално изглеждащо момче, в което живее психопат

Тази сутрин в студиото на bTV пребитата моделка Катрин Вачева доразказа шокиращата си история.

Както ви съобщихме вчера Катрин е била пребита от футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов в нощта на събота срещу неделя.

Тя не е имала усещнето, че има нещо в него, което не е наред. "Държеше се прекрасно с мен. Много добре, много забавен. Аз не съм очаквала такава агресия към мен. Никога! До последно си мислех, че нищо няма да направи. Че ще го оставя пред тях и ще си обърна. В момента, в който тръгнах да слизам, той се обърна и ме удари. И още тогава ми счупи носа. Каза ми – "Ти къде си мислиш, че отиваш, коя си мислиш, че си ти?” - споделя Катрин.

Вачева разказа как се опитала да избяга, но той успял да я настигне и да я повали на земята: "Започна да ме удря в корема, в гърба. Пищях, но никой не ме чу. Никой нищо не направи. Бях цялата в кръв – от носа ми, от устата ми. Започна да ме тегли – около 2 метра ме влачи по корем до входа му. Той каза: "Ако продължаваш да пищиш, по-зле ще стане, повече ще те бия”.

"Падах, целият му паркет беше в кръв. Хвана ме за брадичката и ми каза: "Ще ме гледаш в очите и ще ме слушаш. И след като ти казвам да се подчиняваш, ще се подчиняваш". Започна да ме хваща за врата и аз си помислих, че вече ще започне да ме души. Обаче той, напротив, започна да ме целува: "Всичко ще ти мине. Аз ти обещавам. Ти си много специална за мене”. Той ми извади една фланелка на ЦСКА и ме накара да я облека. Каза – искам да легнеш тука” и отиде да рови в другата стая, където са вилиците, лъжиците и ножовете и мислех, че ще ме заколи вече, не знам. А той ми донесе два аналгина. А аз му казах – "Не, не искам нищо да пия”. А той ме удари и каза: "Каквото ти давам да пиеш, ще го пиеш”, продължава разказа си Катрин.

"Легна до мен и каза, че всичко ще е наред и всичко ще се оправи. И сутринта вече не можех да дишам. Нагълтах се със страшно много кръв. Имаше кръв по възглавницата, а той каза – "Аз ще ги оправя, не се притеснявай, ще оправя тука всичко”. А аз му казах: "Моля те, искам да отида на лекар”, а той ме погледна и каза: "Нали след това ще ми се обадиш, нали пак ще си бъдем заедно”. И аз му казах: "Да, разбира се”, каза манекенката.

Накрая тя успява да излезе и вижда, че цялото стълбище е в кръв, където я е влачил.

"Явно той е осъзнал какво е направил и започна да ми звъни. Пишеше ми съобщения: "Вдигни, защото ще стане по-лошо. Ще стане по-зле за тебе”. Аз му напиках: "Ти си луд човек. Ти си за затвора” и той ми каза – „Да, луд съм. Но нищо не можеш да направиш". Когато бях цялата в кръв и го помолих да отида да се измия, малко вода и той каза – "Не, така ми харесваш”. Когато аз реша да те измия - тогава. И след това той ме изми”, разказа Вачева.

Тя сподели, че не е била единствената с тази съдба: "Той каза, че жените трябва да се бият. Че хубавите жени трябва да се бият. А в случая, че аз съм известна и ме познават – още повече. Накрая се бях предала просто. За нищо не мислех. Освен за майка ми, за никой друг. Той ми каза: "Ти от тук няма да излезеш”.

"До последно нищо не исках да казвам, защото ако си жена, ако си хубава, ако по някакъв начин си направила нещо, значи ти си го търсиш. Но в случая, той е едно момче, което изглежда нормално, но в него живее един психопат, един луд човек”, сподели още Катрин.

Допълва, че е решила да сподели с полицията, защото той е "футболист, хубаво момче, което ще привлече и други момичета. Ще може и други момичета да му вържат, да ги заведе и да ги обезобрази. Както каза: "Аз обичам хубавите жени и обичам да ги бия, това заслужават”. И някоя просто от там няма да излезе.

Ето и кратка биографя на Орлин Орлинов:



Орлин Орлинов е роден на 8 август 1988 г. в Галата. Юноша е на Олимпик (Тетевен). Играл е за Ботев-Бали (Дебелец) и Литекс. От пролетта на 2007 г. играе за Славия. За Литекс има 6 мача и 1 гол в контроли и 1 мач в "А" група. Бронзов медалист през 2006 г. Двукратен голмайстор на Юношеския турнир "Юлиян Манзаров" през 2005 с 6 гола (носител на купата) и през 2006 г. с 4 гола (колкото има и Атанас Курдов от Левски (Сф). За Купата на УЕФА е изиграл 1 мач за Литекс (изгонен от Литекс заради кражба на телефон от съотборник). Има 14 мача и 1 гол за юношеския национален отбор.

Роналдо от Галата, както сам се нарича юношата, няма отбор, в който да не е имал проблеми. Заради високомерното си отношение Орлинов непрестанно е на нож със съотборниците си.

Проблемите му започват още в Литекс - там до известно време търпят арогантното му поведение, но чашата прелива, когато го хващат да краде вещи на съотборниците си в съблекалнята. Изгоненият Орлинов се мести в Славия. На Овча купел също вдигат ръце от него. Шефът на клуба Венци Стефанов признава, че момчето не го слуша главата. Орлинов дори веднъж влязъл в съблекалнята с метален прът и заплашил, че ще пребие дъщерята на служител в Славия.

Следващата спирка на безумните действия на Орлинов е морето. Спартак (Вн) го приютява, но след като той вижда, че отборът е към изпадане, отново почва да прави каквото си иска. Варненци се отказват от нападателя заради лошата му дисциплина и непрофесионалното отношение към задълженията. Още по време на зимната подготовка Орлин показа, че е труден характер, и няколко пъти бе санкциониран от спортно-техническия директор Драголюб Симонович. Веднъж дори сърбинът наказа своя подопечен да се прибере пеш от Албена до хотела в Златни пясъци, тъй като направил куп простотии на тренировка.

Силният характер Любослав Пенев решава да опитоми буйния характер и го прибира в ЦСКА. Дори и той обаче не успя. Орлинов бързо спечели неприятели на Армията.

Орлинов беше един от играчите, които бяха отстранени от отбора от настоящия треньор Йоан Андоне, но по изказванията на Феномена след това личеше, че май той не знае, че румънецът не го брои за жив.

Оттогава футболистът повтаря, че в България ще играе само в ЦСКА, но нито червените го искат, нито който и да е друг отбор. Изявите му в последните седмици са предимно по столичните нощни клубове.

При връщането на ЦСКА от зимния лагер в Анталия Орлинов се провъзгласи пред туристки за най-добрия футболист на Балканите.
През октомври миналата година той отпразнува рождения ден на известна наша фолк певица в компанията на популярния травестит Елза Парини, който дори се опита да спаси Орлинов от обектива на фотоапарата.