Автор
Woman.bg

Като две капки вода: Принц Джордж и принц Уилям

Както вече писахме на 5 юли се състоя кръщенето на принцеса Шарлот – второто дете на принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън.

На церемонията, водена от Кентърбърийския архиепископ Джъстин Уелби, малката Шарлот Елизабет Даяна бе облечена с кръщелна рокля от дантела и сатен, абсолютно същата като тази, която носеше брат й принц Джордж на своето кръщене.

Всъщност самата дреха представлява специално направено копие на рокля, с която са кръстени 62 кралски бебета, включително и принц Уилям, през периода 1841-2004 година.

Няма как да не обърнем внимание и на тоалета на самия принц Джордж, който се превърна в една от атракциите на събитието.

Малкият русокос красавец носеше костюмче от бяла риза с червена бродерия и червени къси панталонки. С една дума кралският наследник бе облечен точно като баща си преди повече от 30 години, когато е била първата му среща с неговия новороден тогава по-малък брат – принц Хари.

Тоалетът на принц Джордж, направен от дизайнера Рейчъл Райли, умишлено е напълно идентичен с този на баща му, като единствената разлика е във формата на бродериите по ризата.