Автор
Woman.bg

Каним всички дами на изискано следобедно соаре

Все повече хора започват да обръщат внимание на начина, по който изглежда подредбата на масата.

Изкуството на красивата маса е познато от стотици години и с помощта на лидерите в областта на красивата интериорна декорация искаме да го възродим и у дома.

Можете да почерпите чудесни идеи за организацията на следобедно соаре от стилистите на notosgalleries и марките, с които те любезно ще ви запознаят.

Lenox

127 години Lenox вече е символ на качество, красота и артистичност сред производителите на сервизи и прибори. Шедьоврите на марката се радват на особена почит сред американски президенти, известни личности и ценители на изящните продукти. Lenox е част от колекциите на редица галерии и музеи по целия свят.

Колекцията Butterfly meadow е сред най-отличителните за марката. Виновникът за уникалния дизайн се нарича Louise Le Luyer, вдъхновен от природата и чистата й красота порцелановите произведения изобилстват пресъздават една пролетна приказка – пеперуди, цъфтящи цветя, водни кончета, зелени листа, неповторимото синьо небе…



Coincasa

Coincasa създава удобство и красота за вашите домове от 1962 година. С продуктите от марката вие каните Италия да влезе в дома ви.

Същността на бранда е комбинация от иновативен дизайн и достъпен лукс. Coincasa предлага цялостни концепции за вашата всекидневна, спалня, кухня и баня. За България, марката е ексклузивно представена в магазин notosgalleries, Sofia Ring Mall.

Domus Homus

Гръцка марка MSA предлага уникални мебели и декорация за дома. Вдъхновена от Южна Франция и Северна Фландрия създава различни предложения, с които всеки има възможност да преобрази дома си.

Магазините, в които можете да разгледате неповторимите им концепции носят името Domus Homus, където всяка жажда, свързана с интериорен дизайн ще бъде удовлетворена.

В еклектиката от романтика, индъстриал, класика, елегантност и провинциален стил, всеки може да намери своето парченце красота, с което да обогати дома си.

Заповядайте на елегантна разходка из света на красивия дизайн в notosgalleries.