Не винаги прекрасната жена на Матю Макконъхи, Камила Алвес, е била на червения килим или модния подиум.

В тоук шоуто „The View“, бразилският модел разкри, че когато е пристигнала в Америка на деветнадесет години, не е говорила много английски и е работила като гувернантка.

„Идвам от обикновено семейство затова не можех да се обадя на баща ми и да кажа, ела да ми платиш сметките“, споделя 31- годишната красавица. „Затова трябваше да изляза и да работя“. Майка e на три деца – Леви, 4 год., Вида, 3 год., и бебето Левингстън, което се роди на 28 декември 2012 год.

Баща ми винаги ми е казвал: „Преди да станеш кралица, трябва да се научиш да се грижиш за собствените си неща.“ Знаех какво да го направя, но никога не бях работила. Затова започнах да чистя къщи и да работя като сервитьорка в ресторант“- казва тя.
Животът й като чистачка не продължава дълго след като се запознава с Матю Макконъхи през 2007 год. в Холивуд, в клуб „Hyde“.

„Засякохме се два пъти в бара и нямах представа кой беше той. През това време той имаше брада и носеше огромна ямайска шапка.“- казва тя, без да забелязва, че бъдещият й мъж е бил с колоездача Лейс Армстронг.

„По това време той беше непрекъснато с Лейс. Знаеш, че бяха неразделни, тогава разбрах кой е.“

Сега Алвес е лице на „Macy's“ марката I.N.C. International Concepts. Също така през 2010 год. е домакин на третия сезон от реалити за коафьори „Shear Genius“ по канала Bravo.


Наскоро моделът събра много похвали за възвръщането на превъзходната си фигура след раждането й на 28-ми декември 2012 год.