Автор
Woman.bg

Камерън Диас: Всички хора преживяват изневяра

Холивудската актриса Камерън Диас споделя, че не иска да участва във филми с типичния сюжет на мъжки изневери, но е категорична, че в живота си всеки ще преживее изневяра.

В новия си филм "Другата жена" талантливата актриса влиза в ролята на Карли, която се среща с мъж, без да знае, че той е женен. Камерън твърди, че всеки в живота си е изпитвал или ще изпита изневяра.

"Аз не съм участвала във филма, за да излизам и да правя изявление. Не се интересувам от това да правя филми за мъжете, които мамят жените си, това изобщо не е по моята част", разказа звездата в интервю за американското издание на списание "OK".

"Всеки е бил измамен в живота си, а ако досега не му се е случвало, ще му се случи. Аз не мога да поправя това, не мога да съдя никого, не знам как да реша подобен проблем", добавя Диас.

Четете още: 34% от жените искат по-дълъг секс

Според Камерън, всички хора страдат в даден момент от живота си, но е важно да се учат от грешките си.

* Фарел Уилямс и камерън Диас

"Ние сме хора, сложни същества сме. Няма как да минем през живота, без да не ни останат по няколко белега от преживяното, не можем да минем през него невредими. Всичко, което ни се случва, е писано да стане така, просто трябва да се учим от грешките си, да се справим с тях и да продължим напред", категорична е Камерън.

Четете още: Плажен патрул: Камерън Диас по изрязан бански