Автор
Woman.bg

Камерън Диас иска да се омъжи в началото на 2015

Актрисата Камерън Диас и партньорът й Бенджи Маден искат да се оженят в началото на 2015 г.

За 35-годишния рок музикант се твърди, че предложил брак на актрисата 7 месеца след началото на връзката им и сега двамата искат да се оженят възможно най-скоро.



"Камерън не е била толкова щастлива от дълго време. Тя намери някой, който осъзнава колко е щастлив, че я има. Другите мъже се отнасяха с нея лошо, но Бенджи би направил всичко за нея. Тя е полудяла от любов", разкриват приближени до 42-годишната красавица.



Първоначално тя се сближила с музиканта, защото притежава добър вкус за музика, но споделила с приятели, че той е мъжът за нея, пише списание Us Weekly.

Бенджи вече е много близък и с майката на Камерън. "Били много обича Бенджи. Тя е много радостна за тяхната връзка и се надява Камерън да намери в него това, от което се нуждае", твърди източник на списанието.



"Трябва да намериш някого на точното място в точния момент. Моментът прави всичко. Ако ти искаш нещо, а мъжът до теб иска съвсем различно нещо, нещата между вас никога няма да се получат. Трябва да попаднеш на човека, който е в същия етап от живота си като теб, това е единственият начин да проработи вашата връзка", каза Камерън Диас.

Четете още: Камерън предпочита да се съблича...