Автор
Woman.bg

Камен Донев, Tri O Five & Preyah, Рут Колева и Карандила – в ритъма на Аполония 2015

Камен Донев хваща китарата и разгръща таланта си на Амфитеатър Аполония с премиерата на „Тъжни песни”. Без да ни оставят време за почивка, следват фънк изпълненията на Tri O Five & Preyah, които ще поддържат доброто настроение на ниво до края на вечерта.

Това се очертава във втория ден на Празници на Изкуствата Аполония. От 28 август до 5 септември фестивалът ще обедини 85 от най-интересни културни събития. За втора поредна година Аполония е подкрепена от серията вина VERANO AZUR. На 30 август пък, Рут Колева и Карандила, един от най-добрите балкански духови оркестри, ще си поделят сцената. В нов аранжимент и с джаз импровизации ще изпълнят световно известни поп/фънк/джаз парчета.

Дует Авеню ще се изявят на сцената на Амфитеатър Аполония на 31 август, като част от лятното им турне. Същата сцена, ден по-късно, ще се разтресе от спектакъла на балет Арабеск VIVA LA СLASSICA. На 2 септември преминаваме на рок вълна. Христо Мутафчиев влиза в ролята на рок звезда и забива на една сцена с Б.Т.Р. в премиерен за групата концерт.

За втора поредна година VERANO AZUR е официалното вино на фестивала. „Какво по хубаво от стойностно изкуство, добре съчетано с правилното вино” коментираха спонсорите от VERANO AZUR.