''Няколко пъти съм била бременна, но съм губила бебетата. Това не ме направи нито по-силна, нито по-слаба, а ме накара да приемам нещата такива, каквито са'', заяви Камелия в "Предаването на Карбовски" по TV7.

Певицата е категорична, че иска да стане родител и никой няма да я спре.

''Едно е да не можеш да родиш, а друго е да не искаш да станеш родител'', обясни тя ситуацията. 43-годишната изпълнителка казва, че възможностите не са изчерпани и че организмът й произвежда яйцеклетки. Камелия, която в неделя празнува имения си ден, си пожела да цъфти и редовно да я поливат, за да вирее.

На 43 години тя изглежда много секси и събужда мъжкото желание с новия си клип, където се снима по Евино облекло. ''Аз не съм гола, аз съм много облечена в светлосенки. Нищо не се вижда, всичко е премерено, монтажът беше много прецизен'', призна певицата.

Четете още: Камелия чисто гола в новия си клип

Искам материалът, който е отрязал монтажистът – пошегува се Карбовски, а Камелия го попита дали иска една "купичка зърна".

Тя каза, че жените изглеждат повехнали и отпуснати отвън, ако се чувстват повехнали отвътре. Затова и прибягват до пластични операции. Тя самата би прибегнала до ножа след 55 години, ако й увисне брадичката. Досега не се е подлагала на пластична операция.

От 17 години Камелия има приятел, с когото живеят заедно. Смята, че всеки човек има право на секс. Според нея духовниците също трябва да имат полов живот. При някои от тях се е изкривило съзнанието именно заради наложените забрани. Що се касае до изборите Камелия призна, че винаги гласува, но преди това добре обмисля за кого да даде своя вот.

Четете още: Камелия се щракна гола (снимка)