Фолк певицата Камелия най-сетне ще мине под венчило със своя приятел Цветин.

Двамата имат връзка от 17 години, но чак сега са решили да се врекат във вярност. Чалга изпълнителката и любимият й се сгодиха още преди 8 години, но оттогава звездата така и не склонява да каже „Да" пред семейството и приятелите им, пише ''Всеки ден''.

В крайна сметка Камелия вече усетила, че е назрял моментът двамата да вдигнат сватба. Въпреки това поп-фолк дивата не се отказва от мнението си, че не вярва в брака като институция и не го смята за задължителен. Затова и нямала намерение да влиза в черква и да узаконява връзката си пред Бога.

Четете още: Камелия взриви интернет със секси селфи

„Това е само подпис, нищо повече. Със или без него - ако двама души се обичат, е все едно", категорична била Камелия. „Ще направим тържество с приятели и колеги", планира звездата. Певицата дори не обича да носи постоянно годежния си пръстен, а го слага само по време на официални събития.

"Той ми е мъж, мениджър, той ми е другата половина", заяви певицата пред Люба Кулезич.

Четете още: Камелия си пусна гола снимка от плажа

Ками е категорична, че възрастовата им разлика не е проблем. Бившият гвардеец е със 7 години по-млад от звездата. Тази подробност обаче е била шокираща за родителите на любимия й.

Камелия се запознава с майката на мъжа си чак след четвъртата година от връзката им, а с баща му все още не са се срещали лично. Това потвърждава слуховете, че семейството на приятеля й не харесва особено много „Огън момичето". Интересна подробност е също така, че тя никога не е стъпвала в дома им, a те пък не са идвали у тях.