Автор
Woman.bg

Калина съжалява за пластичните си операции

Калина Паскалева стана известна покрай риалити проекта "Островът на изкушението", в който участваше заедно със Златка Райкова.

Тогава тя бе симпатично момиче, което привличаше мъжките погледи с естествената си красота и непринудено, леко арогантно поведение.

След това, тя реши да се подложи на няколко естетични интервенции, като тази която най-ново се набива на очи определено е тази на устните й.

Четете още: Коя съм аз?!

"Детска работа! То вече и да съжалявам ... За онзи момент съм искала да го направя, а тогава не съм си мислела, че ще работя това, с което се занимавам сега и ще ми пречи по някакъв начин. Случи се!" - призна изкусителката пред сп. "Блясък".

След консултация с пластичен хирург, за Паскалева станало ясно, че има ход назад, но той ще бъде възможен само ако се изолира за месец от света. "За устата ми съм говорила с моя доктор - как мога да я оправя и коригирам, но ще трябва да изчезна някъде за известно време, а с моята работа това няма как да стане" - разкри още от своите терзания Калина пред изданието.