Тази удивителна къща е проектирана от Dupuis Design и се намира в Сан Клементе, Калифорния. Архитектурната фирма е известна с несравнимия си дизайн и иновациите, които няма как да не забележите.

Местоположението на тази безспорно луксозна вила вдъхновява и нейната визия. Максималката близост до естествената природа и зашеметяващата гледка са креативно използвани от архитектите.

Четете още: Тази къща от 26 квадрата е по-луксозна, отколкото предполагате

Основната идея на проекта е да се изгради един модерен дом, който да бъде мястото, където децата в семейството да имат пълната свобода да играят както вътре, така и навън, да опознават естествената природа наоколо и да се радват на една невероятна гледка.

Резултатът е повече от зашеметяващ - модерна и стилна къща, която представя изкючително високо архитектурно ниво, постигнато с подчертано внимание към всеки един детайл.

Домът създава усещане за особено, почти сюрреалистично размиване на границите между интериор и екстериор, вътре и вън – ефект, постигнат чрез множеството слоеве на прозрачни повърхности, присъстващи почти навсякъде в жилището.

Огромният басейн по перфектен начин допълва цялостната картинка. Допада ли ви този дом?

Четете още: Създай си уют, създай си щастие... В спалнята