Актрисата Джесика Алба ни е любимка още от времето, когато изигра главна роля в Honey и бяхме свикнали да я виждаме на корицата на редица женски списания.

Няколко години по-късно, отличаващата се със страхотна усмивка звезда беше обявена за най-успешната бизнесдама в света за 2015-та.

Днес тя застава пред американското списание Elle и разкрива каква е тайната за прекрасна ѝ фигура, бели зъби и сияйна кожа. А именно - храненето!

Когато отворим хладилника ти, какво ще открием?

Пикантни сосове. Имам сигурно 7-8 вида, подходящи за скара, зеленчуци и изобщо като добавка на всякакви храни! Дори децата ми вече са свикнали да ядат подправено, особено когато правим такос!

Харесваш ли сладко и колко често си позволяваш да го ядеш?

Не съм от хората, които обичат сладкото. Имам ниска кръвна захар и ниско кръвно налягане, ето защо ми се налага да ям много сол. Понякога дори пия вода с морска сол (розова хималайска) или пък кокосова вода.

Ако решим да се отбием у вас на вечеря, какво ще намерим на масата?

Винаги се старая да има салата, като понякога правя сама дресинг – просто има по-добър вкус. Често пека пилешко с царевица и тортили. Разбира се по средата на масата ще сложа пикантен сос.

Кое е малкото удоволствие, което си позволяваш от време на време?

Начос. Предпочитам да го комбинирам с топинг от фасул и разтопено сирене с бадеми – разликата му с обикновеното сирене е в това, че има аромат на бадеми.

Имаш ли свои собствени трикове за правене на салата?

Да, имам един малък и той е, че намачквам спанака и руколата преди да ги поднеса. След това слагам дресинга и изяждам веднага, за да ми е възможно най-вкусно!

Какво съдържа една твоя междинна закуска?

Обичам комбинацията на пуканки с хумус, похапвам си и краставица, броколи, карфиол, моркови или домати.