Автор
Кристина Кирова

Какво трябва да прави мъжът в една връзка?

Всяка от нас си представя живота с половинката си по определен начин, който е подчинен на някои очаквания от наша страна.

Разбира се, има домашни задължения, които са присъщи главно на единия или на другия пол, но какво прави мъжът-мечта?

Той готви



Коя дама не би била привлечена от очарователен мъж, който обича да готви? Макар готвенето да спада по-скоро към дамските задължения вкъщи, би било добре тази задача да бъде разпределена справедливо, особено при приготвянето на така любимите на господата пържоли и месни ястия. Освен това е известно, че най-добрите кулинари в света са именно мъже.

Не ни притиска с времето

Какво по-хубаво от мъж, който знае чудесно колко точно са 5 минути според женския часовник? Ние също ценим времето, но често ни е трудно да бъдем готови за среща навреме. Това е така, тъй като държим да изглеждаме добре, за да може човекът, с когото сме, да се гордее с нас.

Показва ревността си в граници

На този свят няма нищо по-дразнещо от мъж, който демонстрира болезнена ревност и от мъж, който не демонстрира никаква ревност. За нас е много важно да бъдем обградени с внимание, но в същото време да чувстваме свобода и привързаност.



Винаги знае кога сме обидени

Сигурно многократно ви се е случвало любимият ви човек да ви засегне съвсем несъзнателно, което ви кара да се сърдите часове (в някои случаи и дни) наред. В подобни моменти не изпитвате желание да му споделите какво ви е наранило, защото сте достатъчно обидени от факта, че той сам не се е досетил какво е сторил.

Уважава вечерите ни по женски

Но и не прекалява с вечерите си по мъжки. Хубаво е да умеем да постигаме добър баланс между интимността, контакта си с приятелите и личното си пространство.