Автор
Woman.bg

Какво се случва, когато в едно тату студио работят само жени?

Какво се случва, когато в едно студио за татуировки в САЩ работят само жени? Това ще разкаже новото предаване на TLC, посветено на изкуството на перманентните рисунки.
„Ink Ink“ е уникално студио за татуировки. То е собственост на младата предприемачка Келси, а колективът е изцяло дамски. Келси иска студиото ѝ в Спрингфийлд, Мисури, да се отличава от обичайните мъжки и понякога плашещо традиционни салони. Тя наема на работа старите си приятелки – татуистките Мийгън и Ники, както и Британи, която поставя пиърсинг. TLC ще проследи отблизо ежедневните предизвикателства, пред които се изправят момичетата в новата поредица „Татуистки“ от 5-и май, петък, от 23:00 ч.


Всеки ден в студиото идват различни клиенти – майки-домакини, студентки, дъщери и булки. Това е причината в „Ink Ink“ никога да не е скучно и драматични моменти да има всеки ден.


Поредицата проследява върховете и спадовете в живота на това студио за татуировки с изцяло дамски колектив и проучва приятелствата и работните взаимоотношения между колегите.


В епизодите ще се запознаем с оцелял от нападение от тигър, който иска да преодолее травмата си чрез татуировка. „Татуистки“ ще покаже необичайните случаи в салона, както и приемането на нови членове на екипа и раздялата със стари приятели. Тези и още редица вълнуващи моменти ще представи „Татуистки“ всеки петък от 5-и май.