Сексолози и психолози често питат жените какво не харесват в силния пол по време на секс. Вследствие на отговорите им те създали класация на нещата, които отблъсква жените в леглото.

ТОЙ HАСТОЙЧИВО НАКЛАНЯ ГЛАВАТА Й НАДОЛУ. Мъжът би трябвало да знае, че орално-гениталният подход е акт на добра воля. Дори меката принуда задължава партньорката да направи нещо, което може би в момента изобщо не желае. Ако пък на партньора наистина много му се иска, може да предразположи дамата с личен пример.

ТОЙ НЕ Я ЦЕЛУВА В УСТАТА СЛЕД ОРАЛНАТА ЛЮБОВ. За жената такова поведение е оскърбително. Струва й се, че по този начин мъжът изразява гнусливост.

ПО ВРЕМЕ НА ФРЕНСКАТА ЛЮБОВ ТОЙ НЕ Я ПРЕДУПРЕЖДАВА КОГА ЩЕ СВЪРШИ. Семенната течност на мъжа има вкус на нещо средно между морска вода и яйчен белтък. Далеч не на всички тази комбинация се харесва... далеч не на всички.

ПРИ СЪЩАТА СЦЕНА ТОЙ СЕ ДВИЖИ САМ. Добре, но първо, това я кара да се опасява, че ще го нарани със зъбите си. Второ, тя все пак не иска да се задави.

ТОЙ СЕ ФУКА С РАЗМЕРА НА ЧЛЕНА СИ. Намерил пред кого да се хвали! Или може би старецът Фройд е бил прав и жените също биха искали да имат член?

ТОЙ БОЛЕЗНЕНО ХАПЕ ЗЪРНАТА Й. Навремето за подобно нещо дори на бебетата преждевременно са отстранявали поникналите зъбчета.

Четете още: 5 тайни на женския оргазъм

ТОЙ ВЪРТИ ЗЪРНАТА Й С ПРЪСТИ. Зърната все пак не са копчета на радиоприемника, който трудно се настройва на търсената вълна в условията на хълмиста местност. Те само трябва да бъдат целувани и нежно засмуквани.

ТОЙ САМО МАЧКА, ДЪРПА И ТРИЕ ГЪРДИТЕ Й. Женската гръд не е джойстик от компютърна игра. Не е и любеница, която трябва да опипаш, за да се убедиш, че е зряла. Нито пък мокро бельо, което трябва да се изстиска. Тя изисква грижовно отношение.

ТОЙ Е АКРОБАТ В ЛЕГЛОТО. Импровизации и разнообразието в секса е нещо похвално, но мъжът трябва да им предвид, че партньорката му все пак може и да не е завършила цирково училище в детството си. Перспективата да си изкълчи крака или да си измести ключицата някак не й харесва, дори и да се случат по време на секс.

ТОЙ СЕ СТОВАРВА ВЪРХУ НЕЯ КАТО ЧУВАЛ С КАРТОФИ. Мъжът е по-тежък от жената. При класическата поза той не трябва да разчита много на нейната издръжливост. Може би нейното тежко дишане изобщо не е признак на страст.

ТОЙ СЕ ДВИЖИ ТВЪРДЕ БЪРЗО (ИЛИ ТВЪРДЕ БАВНО). Това е най-разпространеното оплакване. Най-вероятно работата е в несъвпадението на темпераментите.

ТОЙ СЕ ЦЕЛУВА ТВЪРДЕ АГРЕСИВНО. Тя обаче не харесва, когато напористо си пъхат езика в устата й и го използват като четка за миене на бутилки.

ТОЙ ПРЕКЪСВА ПОЛОВИЯ АКТ, ЗА ДА ВДИГНЕ ТЕЛЕФОНА ИЛИ ДА ПРЕВКЛЮЧИ ТЕЛЕВИЗОРА. В тази връзка е подходящ следният виц. Върви влак, но върху релсите една двойка прави секс. Машинистът едвам спира композицията на 10 сантиметра от двойката, изскача и в ярост хваща мъжа. Който обаче му казва: "Приятелю, извинявай. Знам, че някой трябваше да спре. Но аз не можех". Вицовете не са пример за подражание, но този е точно такъв.

ТОЙ ПРАВИ ВСИЧКО ТВЪРДЕ ТЕАТРАЛHО. Жените обаче обичат искреността.

ТОЙ СЛЮНЧИ УШИТЕ Й ИЛИ ДУХА В ТЯХ. Ушите са ерогенна зона за много хора. Все пак не е желателно да бъдат мляскани, гризани или шумно смукани. Често нежната целувка върши повече работа, затова да се нахвърляте върху ухото й като куче върху любимата си топчица, не си струва.

ТОЙ ИЗОБЩО НЕ СЕ ВЪЛНУВА ДАЛИ ТЯ ИЗПИТВА ОРГАЗЪМ С НЕГО. Както вече бе отбелязано жените придават голямо значение на думите. Партньорът може да се поти като миньор в забоя, но изобщо да не се сеща, че целият му ентусиазъм тя обяснява било с егоизма му, било с африканския му темперамент. Простичката фраза: "Искам да ти е добре с мен" може да има много по-голям ефект от демонстриране на високо техничен секс.

ТОЙ КЪСА БЕЛЬОТО Й. Жените обаче се отнасят много трепетно към бельото си. И ако в любовните романи и еротичните филми изобилстват от късане на коприна, в живота нещата стоят съвсем иначе.

Четете още: За лубрикантите с любов