Автор
Woman.bg

Какво ни предстои до края на годината според Китайския хороскоп - II част

Продължение

Тигър

2016 година ще е щастлива във всяко едно отношение за родените под знака на Тигъра

Обща прогноза

Хороскопа на китайската зодия Тигър предсказва осъществяване на целите и постигане на големи успехи. Родените под този знак ще имат много постижения и поводи за празнуване през 2016-та година. Не се колебайте да поемате рискове и да подхождате оптимистично към проблемите.

Любов

Отварят се много възможности за формиране на любовни партньорства през предстоящата година. Бъдете внимателни преди да пристъпите към нова интимна връзка. Трябва да преодолеете негативните преживявания на миналата година и да се отдадете на нови романтични и страстни отношения. Обвързаните представители на тази зодия ще бъдат изправени пред много предизвикателства в началото на годината. Безпокойството и разочарованието ще се отразят на емоционалното им състояние.

Здраве

Според китайския хороскоп през 2016-та година Тигрите ще бъдат много жизнени и енергични. Емоционалното здраве може да се подобри, като се избягват конфликти с другите.

Бизнес

След месец Април бизнесът Ви ще бъде изпълнен с много предизвикателства и нови проекти, които ще трябва да реализирате в кратки срокове. Периодът Септември – Декември е подходящ за изграждане на нови контакти и подобряване на Вашите бизнес възможности.

Заек

За родените под знака на Заека, предстоящата година няма да бъде най-успешната

Обща прогноза

Според достоверния китайски хороскоп, родените в годината на Заека ще бъдат изправени пред сериозни емоционални проблеми през 2016-та година. Ако това е Вашата зодия, се пригответе за един наистина труден период, който обаче ще успеете да преодолеете успешно.

Любов

През първото тримесечие от годината на Маймуната, обвързаните Зайци) ще имат сериозен конфликт със своите половинки. Моментът няма да бъде подходящ за забременяване. Ако това е Вашата цел, ще се наложи да почакате до средата на годината. В годината на Огнената Червена Маймуна, отношенията Ви с половинката няма да бъдат никак розови. До края на 2016-та ще съумеете да изгладите Вашите различия и да заздравите връзката си.

Здраве

В началото на годината Вашето здраве ще бъде изключително крехко, което ще затрудни издръжливостта Ви при стресови ситуации. Въздържайте се от преяждане, защото това може да се отрази отрицателно върху здравето Ви. Бизнес Очаква Ви една година изпълнена с много работа, задължения и ангажименти. През месец Октомври ще Ви се отдаде възможност да изпъкнете с нови идеи, които ще доведат до забележителни резултати.

Дракон

Драконът ще се радва на ползотворна, но изключително напрегната година

Обща прогноза

За да постигнат успех през тази година, лицата, родени под знака на Дракона, трябва да се доверят на собствената си интуиция. Животът Ви ще бъде напрегнат и няма да има почти никакво време за почивка. Периодът от месец Май до Юли ще бъде изключително интензивен и неприятен за Драконите.

Любов

Трябва да се поучите от Вашите минали неуспехи в любовта. Това ще помогне при отношенията Ви с новата половинка.

Здраве

През първите три месеца от годината, Вашето здравословно състояние ще бъде отлично. Пазете си и бъдете по-внимателни за здравето си през Април 2016-та година.

Бизнес

Ще имате възможност да започнете вълнуващи бизнес проекти. Бъдете реалисти в подхода си и не се разсейвайте с безполезни неща през месец Декември 2016-та година. Безпроблемно ще се справите с всички предизвикателства, които възникват през годината.

Змия

Змията ще има трудна и напрегната година по отношение на бизнеса

Обща прогноза

През 2016-та година, родените под знака на Змията ще открият нови хоризонти и ще успеят да решат всички свои проблеми без никакви пречки. Те, обаче, не трябва да бъдат прекалено самоуверени и да се захващат с неща, които не могат да изпълнят.

Любов

Змиите ще имат противоречия в любовта, като главната причина ще бъде поставянето на работата пред интимния партньор. Внимавайте с Вашата половинка, която може да потърси нова любов, в лицето на друг.

Здраве

Здравето Ви ще бъде страхотно между месеците Май и Август. Насочете цялата си енергия към продуктивни цели. Бизнес Следващата година ще бъде трудна и напрегната за китайската зодия Змия. Ако това е Вашият знак, се постарайте да избягвате конфликти с Вашите бизнес партньори и да се държите арогантно с подчинените си. Периодът Април – Юни, както и месец Октомври, дават възможност за постигане на добри финансови резултати.

Кон

През годината на Маймуната, Конете ще направят забележителни крачки в живота си

Обща прогноза

Родените под знака на Коня ще се изправят пред огромни препятствия по пътя си, които обаче ще успеят да преодолеят много лесно. Тази година ще бъде време за поемане на рискове и влагане на енергия в полезни дейности. Ако Вие сте представители на китайската зодия Кон, то знайте, че ще направите забележителни крачки в живота си, защото сте наясно какво точно искате.

Любов

През 2016-та година, Конете трябва да уважават мнението на половинката си и да й покажат, че държат на тази връзка. Постарайте се да прекарвате повече свободно време заедно и да изчистите всички дребни недоразумения. Свободните представители на китайската зодия Кон, трябва да търсят любовта на нови места през 2016-та година. Ако и Вие сте сред тях, очаквайте да срещнете своята сродна душа в началото на летния сезон.

Здраве

Според прогнозите на безпогрешния китайски хороскоп, лицата родени в Годината на Коня ще се радват на добро здраве, особено в първите месеци на 2016-та. През месец юни може да възникне здравословен проблем с костната и мускулната система, който обаче ще отшуми бързо. Наблегнете върху здравословното хранене и физическите упражнения, защото има вероятност да понатрупате излишни килограми в края на годината.

Бизнес

През идващата година, бизнесмените от зодия Кон ще трябва да поддържат добри отношения със своите партньори, ако искат да реализират целите си. Не се колебайте да поемате нови проекти и да сключвате сделки, за да разширите Вашия бизнес. Особено благоприятен за тази цел е месец Май.

Овца

2016 година обещава реализиране на много проекти на представителите на китайската зодия Овца

Обща прогноза

Родените под знака на Овцата, според прецизния китайски хороскоп, ще се фокусират върху постигането на финансова стабилност и вътрешен комфорт. Годината на Маймуната обещава за Вас по-добро бъдеще и възможности за промени и подобрения във Всички сфери на живота. Вашето семейство ще Ви подкрепя при професионалната Ви реализация особено силно през последното тримесечие на 2016.

Любов

Цялата година е благоприятна за изграждане на една стабилна и силна интимна връзка. Свободните представители на китайската зодия Овца ще се възползват от своя чар, за да запленят нови партньори. Ако и Вие сте сред тях, не забравяйте, че може да срещнете любовта навсякъде – в социалните мрежи, любимият Ви нощен клуб или дори на работното място. Обвързаните сред вас ще се радват на приятна и романтична атмосфера през цялата година.

Здраве

Вашето емоционално и физическо състояние ще бъде страхотно в началото на 2016-та година. През месец май, се пазете от нараняване (порязване, падане, удар) и се опитайте да почивате повече, за да се освободите от натрупания стрес.

Бизнес

Тази година е изпълнена с възможности за китайската зодия Овца. Ако Вие сте нейни представители, трябва да знаете, че ще ви се отдаде шанс за реализиране на нови бизнес проекти. Изпълнени със смелост и решителност, Вие ще бъдете в състояние да постигнете целите си, което ще Ви донесе истинско удовлетворение.