Автор
Woman.bg

Какво ни предстои до края на годината според Китайския хороскоп - I част

Маймуна 2016

2016 година ще донесе късмет на родените под знака на Маймуната

Обща прогноза

Родените под знака на Маймуната ще се радват на божествена помощ през първите пет месеца от 2016- та година. Според прогнозите на мъдрия китайски хороскоп през Септември Вашите интелектуални способности могат да Ви изиграят лоша шега. Не се опитвайте да заобиколите официални и правни норми, ако не желаете да се забърквате в неприятности.

Любов

В годината на Маймуната самотните представители на тази зодия имат големи шансове за намирането на идеалната половинка. Всяка възможност за създаване на нови партньорства не трябва да бъде пренебрегвана. Ако сте зодия Маймуна, очаквайте предложение за брак около средата на годината. Тези, които имат постоянен партньор, имат добри възможности за зачеване на дете през първите четири месеца от 2016 година.

Здраве

Идващата година е идеална за подобряване на жизненото състояние на Маймуните. Годината е подходяща за спиране на цигарите и предприемане на здравословна диета.

Бизнес

През 2016-та година представителите на китайската зодия Маймуна, трябва да имат ясна представа за финансовите си цели. Периодът Септември – Ноември ще бъде силно печеливш. През цялата година ще имате възможности за нови търговски перспективи.

Петел

Според китайския хороскоп, Петелът ще направи значителни промени в живота си

Обща прогноза

През Годината на Огнената Червена Маймуна Петлите ще направят значителни промени в живота си. Ако сте представител на зодия Петел, трябва да определите приоритетите си и да преразгледате стратегиите си. Има вероятност за семейни конфликти през последните четери месеца на годината.

Любов

Самотните Петли ще започнат нова връзка през последното тримесечие на годината. За да спечелите обекта на Вашите желания, трябва да направите нещо ново и различно. Годината е подходяща за забременяване на дамите от зодия Петел.

Здраве

През първото тримесечие на годината Петлите ще се радват на отлично здраве, жизненост и енергия. Месеците Август и Ноември 2016 ще предизвикат стрес и влошаване на здравето, поради предизвикателства в кариерата Ви. През месец Декември си вземете почивка и се насладете на емоционален и физически релакс.

Бизнес

През годината на Маймуната Петлите трябва да продължават да следват мечтите си и да започнат ново начинание, което ще бъде увенчано с успех. Ще се радвате на постъпления и успехи едва през месец Ноември.

Куче

Родените под знака на Кучето ще срещнат нова любов през 2016

Обща прогноза

През 2016-та година родените под знака на Кучето ще имат живот, изпълнен с добри възможности и емоционални преживявания. Според китайския хороскоп, натрупаните през последните години разочарования и неприятности ще бъдат изместени от късмет и успехи.

Любов

В годината на Маймуната свободните личности, родени под знака на Кучето, ще срещнат нови партньори на неочаквани места.

Здраве

Ако сте родени в годината на Кучето, то Вие ще бъдете в мир и хармония със себе си. През месеците Август и Септември ще „пръщите” от здраве, докато в края на годината проблемите на работното място ще Ви стресират излишно. За да намалите нивото на стреса, почивайте активно и не позволявайте на външни влияния да Ви се отразяват негативно.

Бизнес

Вашата работна среда ще бъде изключително спокойна и приятна. Очертават се добри отношения с Вашите колеги и бизнес партньори. Вие може да планирате бизнес стратегии и цели за 2016 година, без да се притеснявате, че нещо или някой ще ги провали.

Глиган

Успехи очакват Глигана през годината на Маймуната

Обща прогноза

През 2016-та година представителите на зодия Глиган ще бъдат свободни да правят каквото си искат. Ако Вашата зодия по великия китайски хороскоп е именно тази, трябва да знаете, че Ви очакват нови социални контакти, които ще Ви помогнат за личностно и кариерно израстване.

Любов

Любовният Ви живот ще бъде изпълнен с много страст. Тази година е отлична за планиране на бременност и раждане на деца.

Здраве

Ще бъдете в отлично здравословно състояние от началото на годината до месец Септември. През зимните месеци жизнеността Ви ще намалее. Ще се нуждаете от повече спокойствие, за да предотвратите нервен срив.

Бизнес

През 2016-та година на бизнесмените за зодия Глиган предстои реализиране на нови проекти и намиране на клиенти. Ако това е Вашата зодия, трябва да бъдете предупредени, че новите контакти, които завързвате крият опасност от бизнес провал. Това се отнася с пълна сила за периода Септември – Ноември 2016-та година.

Плъх

Годината е подходяща за планиране на бременност от представителите на зодия Плъх

Обща прогноза

Ако според древния китайски хороскоп Вие сте зодия Плъх, трябва да знаете, че през 2016-та година Вашата интуиция ще Ви предпази от извършване на грешки. В годината на Маймуната, Вие ще трябва да се съсредоточите върху приключване на проекти и реализиране на планове. До края на годината Плъховете ще създадат добри приятелства във професионалната си сфера.

Любов

Обвързаните Плъхове ще се радват на хармонична и изпълнена с любов връзка. Годината е отлична за планиране на бременност. Към средата на годината могат да се появят непреодолими различия между двамата партньори. За да се справите със ситуацията трябва да проявите много разбиране.

Здраве

Представителите на китайската зодия Плъх ще бъдат в деликатно здравословно състояние. Ще се нуждаете от чести почивки от напрегнатото ежедневие, за да останете в добра форма. Не пренебрегвайте физическите упражнения през годината, защото те ще Ви помогнат да намалите нивото на стреса и ще подобрят имунитета Ви.

Бизнес

Прогнозите за бизнес през тази година не са от най-добрите. Ще се нуждаете от много търпение, за да постигнете своите цели. Ще се наложи да потърсите съдействие от други лица, които са готови да Ви помогнат за постигане на целите.

Бик (Вол, Бивол)

Според китайския хороскоп Биковете са готови за драстични промени в живота си

Обща прогноза

Ако според китайския хороскоп Вие сте зодия Бик, гответе се за големи промени в живота си през 2016-та година. Биковете трябва да се възползват от интелектуалните си способности, за да се предпазят от вземане на неправилни решения. Избягвайте компанията на хора, които Ви използват за постигане на целите си.

Любов

Според прогнозите на китайския хороскоп Биковете ще изживеят една романтична и страстна година. Може би ще получите добри новини за настъпването на бременност.

Здраве

Физическото Ви здраве ще бъде отлично през цялата година. Обърнете достатъчно внимание на социалния си живот. Почивайте повече и се радвайте на живота в компанията на семейството и приятелите си.

Бизнес

Вместо да се опитвате да направите много неща, трябва да се концентрирате върху една-две важни цели, ако искате да постигнете финансов успех в бизнеса. Високопоставен човек ще помогне на Биковете, при реализирането на целите им и решаването на лични проблеми.

Очаквайте продължение