Вече сме писали за продуктите-афродизиаци, които засилват сексуалното желание.

Днес пък ще ви разкажем какво е най-добре да не ядете, ако смятате да правите секс в скоро време. При това ще обясним защо трябва да отбягвате тези на пръв поглед безобидни продукти.

1. Червено месо

Това е тежка храна, която може да предизвика тежест в стомаха. А това разбира се няма да стимулира страстта ви. Ако планирате да правите секс вечерта, вечерята ви трябва да е максимално лека.

2. Сирена

Това е сякаш напълно безобиден продукт. Но в действителност вкусът на сиренето може да се задържи дълго в устата и да се отрази зле на дъха ви.

3. Бобени култури

Тук сигурно няма нужда да изпадаме в излишни обяснения. Препоръчваме ви да ядете ястия от бобени култури, само ако смятате да прекарате остатъка от деня сами.

4. Броколи, карфиол, зеле и брюкселско зеле

Също като бобените култури това са достатъчно трудни за храносмилане зеленчуци, стимулиращи ферментационни процеси в стомаха. Това изобщо не звучи романтично, нали?

Четете още: Множествен оргазъм – мисията възможна


5. Сладки и брашнени храни

Ако просто не можете да се сдържите, по-добре хапнете малко натурален горчив шоколад. Сладкишите предизвикват надуване на корема и понякога болки. При това неприятните ефекти могат да се проявят както половин час по-късно, така и няколко часа след ядене.

6. Чесън

Освен силната и устойчива миризма чесънът има и друг минус – той е тежък продукт за панкреаса и може да предизвика подуване на корема и болки.

7. Дъвки

Сякаш са напълно безобидни, нали? Но не – дъвките стимулират засилено отделяне на стомашен сок, което води до къркорене на стомаха. А единственият уместен звук по време на секс са вашите стонове!

Четете още: Извиненията й, за да не правим секс!