Луксозният дом не е просто добре обзаведен. Неговите удобства трябва да карат собственика да се чувства като кралска особа.

Той трябва да разполага с изобилие от екстри като басейни, сауни, фитнес салон, тенис кортове, игрални зали и оборудвана кухня като за майстор готвач.

И това са само част от нещата, на които държат заможните хора, търсещи си луксозен дом.

Вижте с какво трябва да разполага едно жилище, за да бъде луксозно, според търсенето на пазара в момента.

1. Отворен план

Един дом не е луксозен, ако не разполага с огромно стълбище и отворен план поне на единия етаж. Голямата площ на жилището също е задължителна - все пак всички знаем, че колкото и луксозни да са двустайните апартаменти, те си остават малки.

2. Технологии

Днешните собственици искат всичко, когато става дума за технологии. Буквално с едно докосване на вашия телефон вече можете да заключите вратите си, да контролирате климатика, осветлението и алармената система. И всичко това от другия край на града. Собствениците на жилища все по-често имат и изисквания, свързани с екологията. Строителите използват стари възстановени материали като дървени греди, дървени подови настилки и врати. Къщата трябва да е енергоспестяваща и щадяща околната среда.

Вижте останалите луксозни елементи ТУК