Дамските дънки в стил „boyfriend” са актуални, стилни и най-вече удобни. Притежаваме няколко чифта от тях и с голямо удоволствие си ги носим.

Да излъчваме женственост в бойфренд дънки е цяло изкуство, а овладяването му е въпрос на усет.

Ако искаме да изглеждаме едновременно спортно и луксозно, добавяме красиви обувки на висок ток към дънките и цялостната визия придобива по-изискан вид.

Повечето дами, които са почитателки на тази дреха и този стил умело го носят.

Тази дреха може да бъде малко коварна, ако не е подбрана правилно според пропорциите на тялото ни. Но веднъж открили мечтания модел, можем да го носим с какво ли не - от цветни стилето обувки, през ниски римски сандали до класически кецове.

Известни личности, модни блогърки и журналисти са в плен на тази тенденция, но питали ли сте се някога какво мислят мъжете за смъкнатите дънки?

От безрезервната любов към силния пол решихме да обобщим мъжкото мнение относно този тренд.



Поредпочитам да виждам приятелката си в прилепнали дънки, очертаващи хубавото й дупе. С тези раздърпани дънки не можеш да видиш нито крак, нито дупе. - Джъстин, 25 г.



Има нещо много секси в широките дънки, които всеки момент ще паднат... - Георги, 30 г.

Момичетата, които носят тази дреха, не изглеждат елегантни и женствени, а по-скоро като работинички на накой строителен обект. - Самуил, 20 г.



Обожавам "boyfriend" дънкито, защото правят мацките да изглеждат слаби. - Дбо, 24 г.

Ужасни са! По-зле са от дънките с висока талия. - Мартин, 36 г.



Не знам какъв е този тренд, но е ужасен! Питам се дали тези жени, които ги носят, въобще се къпят и колко често? - Тим, 31 г.

Одобряват новите модни тенденции, но тези дънки са дори по-широки от моите, което е пълен абсурд! - Калоян, 41 г.

Четете още: Стрийт стил: Деним върху деним

Секси ли? Жените трябва да върнат дънките на гаджетата си и да си купят панталони от деним, предназначени за жени, а не за мъже! - Алекс, 23 г.

Ако една дама знае как да съчетава тази дреха и как да я носи, то аз съм "за" тази тенденция и с удоволствие бих се погрижил да й купя още 1-2 чифта. - Йордан, 26 г.



Аз носех такива дънки в тийнейджърските си години. Не приемам моето гадже да се облича като тийнейджърка до мене. Все пак съм на 35 години и предпочитам да имам до себе си стилна и секси жена! - Петър, 35 г.

Според мен момиче, облечена с boyfriend дънки в съчетание с обувки на висок ток и небрежен топ е изключително стилно видение. - Марто, 18 г.

Четете още: Вдъхновение на деня: Малката черна рокля