Едно от новогодишните обещания, които публично си даде Ким на Нова Година, бе да преобрази гардероба си.

Тогава бяхме сигурни, че риалити звездата ще ни изненада, но залагахме по-скоро на варианта да започне да подбира повече латексови дрехи, като тази например.

По всичко личи, обаче че това не е така. През последните ледено студени месеци Ким успя да ни изуми. При почти всички свои светски появи, звездата носи сандали, често при минусови температури.

Последната подобна проява на г-жа Уест бе онзи ден в Ню Йорк, при това на температура -5 градуса. Ким се бе наметнала със зимно палто, под което визията й бе ... доста лятна. Освен къс топ и пола с огромна цепка, тя включваше и почти невидими сандали. За чорапогащник, разбира се, не можеше и да става дума.

Четете още: Целулитът на Ким (снимка)

Ким има доста опит със студа, който явно не й прави никакво впечатление. Предполагаме си спомняте ски ваканцията на звездата, по време на която тя изненада съпруга си Кание Уест с фотосесия с космат бански в снега...

Явно целта на риалити звездата е да покаже възможно най-много плът, при положение, че това наистина е така, не можем да предположим какво ще е следващото нещо, което ще облече ...

Замислили ли сте покупка на нови дрехи? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК.