Страховете могат да кажат много за човешката личност. Те разкриват вътрешното „аз”, комплексите, миналото, настоящето и бъдещето.

Искате ли да научите всички тайни на своето подсъзнание и характера си, пита Мениджър Нюз? Погледнете своя страх в очите си! Всяка от картинките по-долу изобразява 8 входа към неизвестността. Изберете само онзи от тях, в който не бихте влезли за нищо на света и отидете на следващата страница, за да видите резултатите.

1. Ледена пещера



Снимка: Bildagentur Zoonar GmbH / Shutterstock

2. Тунел



Снимка: Sakarin Sawasdinaka / Shutterstock

3. Изоставена, рушаща се сграда



Снимка: joyfull / Shutterstock

4. Дървена барака



Снимка: Buckeye Sailboat / Shutterstock

5. Кладенец



Снимка: Smit / Shutterstock

6. Заеша дупка



Снимка: Konstantnin / Shutterstock

7. Стълбище към подземие



Снимка: Karen Kaspar / Shutterstock

8. Врата към затвор



Снимка: Kjpargeter / Shutterstock

Резултати – Ако сте избрали:

1) Ледената пещера

Това е признак, че търсите душевен комфорт. Боите се от самотата, както и от усещането, че може да сте ненужни. От друга страна, ако сте се изплашили от тази пещера, то вътрешно се чувствате на мястото си и знаете, че вървите по верен път. Но изборът на този път също така означава, че търсите обич, липсват ви грижа и топлина.

2) Тунел

Ако тази картинка ви плаши, най-вероятно ви е сложно да се изявявате в живота. Трудно ви е да изразявате мисли и чувства, трудно се доверявате на хора. Слонни сте да криете емоциите в себе си. Научете се да говорите за чувствата си и тогава животът ви ще стане значително по-лесен.

3) Изоставена, рушаща се сграда

Плаши ли ви тази картинка? Значи сте силен и умен човек. Но този ви избор ви характеризира и като затворена личност. Сякаш издигате стени около себе си и не допускате в своя свят и най-близките ви хора. Вие сте си самодостатъчни и взискателни. В същото време се стремите да водите по-открит и емоционален живот, повече да общувате.

4) Дървената барака

Ако вратата на тази развалина ви е уплашила, това е добър знак. Преизпълнени сте с любов и нежност и изпитвате необходимост да ги споделите с някого. Готови сте на всичко за най-близките си хора, но често се тревожите за финансовото си положение. За да постигнете желаното, трябва да изминете дълъг път и да поработите над мисленето си.

5) Кладенец

Страхувате се да не паднете в кладенеца? Вие сте самоуверен човек. Боите се от ограничения, от всичко, което би застрашило свободата ви. В живота не ви достигат приключения, радост, положителни емоции. По-скоро, понастоящем изпитвате дискомфорт от начина си на живот. Счупете оковите, започнете да живеете така, както ви се иска!

6) Заешка дупка

Неизвестността ви плаши. Все още сте в периода на търсене на себе си, за вас е много важно да разберете каква е вашата мисия, да откриете смисъла на живота си. Обичате да задълбавате в себе си и да анализирате случващото се.

7) Стълбище към подземие

Доста е страшничко, а? Може би, напоследък често преживявате фиаско, случват ви се различни неприятности, ядосвате се и страдате. Стълбището символизира възможни изходи от начина на живот, а опадалите листа – смяна на различни житейски фази. Но всичко това ви плаши, защото в мислите си продължавате да сте в миналото. Във вас живее страхът, че беди и проблеми ще продължават да ви преследват. Пуснете минало да си върви и започнете да гледате напред.

8) Врата към затвор

Затворът е не само символ на заточение, а и знак за друг живот, който е много различен от този, с който сте свикнали. Този избор говори, че сте трудолюбив и упорит човек. Стъпка след стъпка вървите към успеха, имате ясни цели. Но дълбоко в душата си мечтаете за спокойствие, отдих и комфорт. Дайте си почивка!