Автор
Кристина Кирова

Какво казва зодията за проблемите в любовта?

Вярвате или не, много често първопричината за проблемите ни в любовта се крие в слабите страни на зодията ни.

Кои са негативните черти на всеки знак и как обикновено приключват връзките му?

Овен

Обикновено овните са мили хора с добро сърце, но не го показват често. В повечето случаи оставят впечатление, че са егоцентрични и арогантни личности, дори в очите на близките си. Поради тази причина бъдещият им партньор остава с погрешното впечатление, че те са незаинтересовани и не желаят да се обвързват.

Телец

Те са чудесни приятели, но инатът им е по-силен от всичко. За тях не съществуват невъзможни неща и обичат да се вкопчват. Освен това, когато се чувстват наранени, прощават трудно, дори и след като са получили извинение.

Близнаци

Свободолюбиви, вятърничави и винаги готови за лов, дори и да са щастливо обвързани. Много често това отблъсква човека, който би искал нещо по-сериозно.



Рак

Раците имат нужда да се грижат за тези, които обичат и да усещат сигурност, също така са много отдадени на домашния уют. Понякога в желанието си да помогнат на човека до себе си обаче, могат да бъдат задушаващи.

Лъв

Най-вярната зодия, която никога няма да ви изневери. Ако търсите моногамен партньор, то лъвът е вашият човек, но също така трябва да бъдете подготвени за ударна доза егоизъм от негова страна. Освен това лъвовете имат способността да нараняват другите, без да се замислят, чрез действия или думи.

Дева

Може би най-недоверчивият и мнителен представител от зодиака. Често силната им ревност и липсата на доверие могат да бъдат обидни за партньора.

Везни

„Надеждата умира последна“ е фразата, която най-добре описва любовния живот на везните. Когато са влюбени или силно привързани, са склонни да се вкопчат в обекта на любовта си, дори и той да не е подходящ за тях. Освен това имат навика да се опитват да променят човека до себе си, което най-често води до прекратяване на отношенията.

Скорпион

Те са страстни и всеотдайни, но и твърде ревниви, когато обичат половинката си. Дори понякога са склонни да демонстрират абсурдно поведение. Скорпионите допускат грешката да бъдат обсебващи и това отблъсква половинката им.



Стрелец

Освен добри и отзивчиви, стрелците са авантюристи по душа. Те са забавни и никога отегчаващи, но същевременно не обичат да задържат вниманието си за дълго.

Козирог

Когато изпитват силни чувства към някого, те са много открити и с радост споделят вътрешния си свят с обекта на любовта си. Но понякога са твърде доверчиви и уязвими. Те, също както скорпионите, са склонни към задушаваща ревност, която може да бъде пагубна за връзката им.

Водолей

Водолеите са остроумни и винаги готови да кажат нещо хапливо и саркастично. Освен това обичат споровете, защото знаят как да защитават позицията си. Но често тези им качества ги отдалечават от сърцето на любимия им.

Риби

Рибите са изключително емоционални, заради което имат нужда от по-силен партньор, който да се грижи за тях и ранимата им душа. Основният недостатък на рибите е, че те не могат да бъдат сами и изпитват постоянната нужда да са във връзка. Дори имат склонността да се връщат при бившите си половинки, тъй като не умеят да загърбват миналото.