Не познаваме жена, която да не притежава минимум едно червило. Някои от нас дори са горди притежателки на повече от един нюанс червило, подходящи за различни поводи и тоалети.

Но знаете ли какво разкриват цветовете на устните ви и как въздействат те на околните?

Разберете какво казва вашето любимо червило за вас:

Бледорозово – този цвят се асоциира със скритото дете във всяка една дама. Много често дамите го употребяват, когато са настроени за флирт. В мъжете бледорозовото буди коментар като: „Колко е сладка …”.

Крещящорозово – това е цветът на еманципираната, войнствено настроена жена. Когато иска да убеди някой в нещо или да стресне и постави мъжете в подчинение, тя обикновено, съзнателно или не, си слага именно крещящо розово.

Наситено тъмнорозово – цветът на жената-майка. Крие смисъла за топла майчинска женственост. Този цвят тактично напомня на останалите, че тя е истинска, зряла жена.

Червено с оранжев нюанс –се асоциира главно с огъня, затова е цвят, символизиращ сила. Казва – “не се шегувайте с мен”. В същото време обаче, има и доста шеговит и ироничен смисъл в него.

Яркочервено – Това е цветът на агресивността и жените с „мъжко поведение”. Обикновено цели да провокира и предизвика представителите на силния пол. Крие много страст и силен характер.

Четете още: Съблазнителен грим като на Мерилин Монро (видео)

Виненочервено – Много екзотичен цвят, който придава своеобразна мистериозност на жената. Обикновено говори за сложен характер с противоречиви чувства. Отива на жени с проницателен и силен поглед и кожа, излъчваща здраве.

Боровинковочервено – това е един от негативните цветове. Той убива сексуалното излъчване на дамата. Би отивал на жени с тъмен тен и въпреки това не е подходящият за която и да е дама.

Златисто-кафяво – Говори за щастлив и слънчев човек. Кара другите да мислят – „тя е доволна от себе си и е добър човек”. Използва се често от жени, които не задържат в себе си негативни емоции. Отива на дами с топъл цвят на кожата, а не тип слонова кост.

Тъмнокафяво – Крие в себе си малко страст и много повече сериозност и строгост. Отива на делова дама. Това е цвят, който може да разкрие много, но и в същото време да се приеме като пълна неутралност и уравновесеност.

Четете още: Грим като на Дженифър Анистън