Фотографията във Facebook казва много за собственика на профила. С нея ние представяме себе си. Тя може да бъде видяна от всеки.

Но какво говори профилната снимка за нас?

Чернобяла снимка

Всички знаем, че на чернобялата снимка изглеждаме по-добре, по-сериозно, по-интересно. Някак си сме по-арт. Точно такова впечатление искаме да оставим.

Снимка със слънчеви очила

Тя означава, че искаме да изглеждаме готини и тайнствени. Или просто сме нефотогенични. С ръка на сърцето, всички изглеждаме добре със слънчеви очила.

Снимка с герой от анимационен филм

Засмени гледаме тениската си с Мики Маус или гушкаме играчка "Хелоу кити". Игриви и весели сме, може би малко наивни.

Снимка с домашния любимец

Обичаме своето коте или куче. Искаме хората да бъдат мили и с любимеца ни.

Четете още: Признаха "селфито" за болест

Полугола снимка

Означава, че отчаяно търсим внимание. Снимката по бански се слага, за да я харесват и да се пишат комплименти под нея.

Паспортна снимка

Може да изглеждаме сладки на нея, но има нещо отблъскващо. Все пак Facebook е място за забавления. Тук има две обяснения: или не обичаме да се снимаме и това е единствената ни снимка, или наистина мислим, че това е забавна снимка.

Снимка от купон

В едната ръка държим чаша, а с другата прегръщаме приятелка. Обичаме да се забавляваме. Или искаме да оставим такова впечатление. В повечето случаи става дума за спомен за скъпи приятелки и добро прекарване.

Обработена и украсена снимка

Искаме да следим модните тенденции, но такава снимка показва, че не сме креативни, а само копираме. Харесваме лигави и романтични неща.

Смешен надпис

Ако хората се засмеят, значи сме постигнали целта си. Забавни сме и не вземаме нещата на сериозно. Понякога хората си мислят, че не сме хубави и се крием зад чувството си за хумор.