"Ако Десислава ми е майка, ще изхвърля баща си през прозореца". Такова мото си написал на сценария за своето предаване "Нека говорят" водещият Росен Петров, който бе поканил за гост звездата.

Петров винаги си пишел мото на текста за късмет. След като сам се смя на странната си хрумка, Росен все пак се усети и се поправи: "Всъщност баща ми е боксьор и може мен да изхвърли през прозореца".

Вижте видеото най-отдолу

"Тази година имаше доста промени в живота ми. Дойдохме в София, научихме се на много неща. Но преживяхме първия стрес – от задръстванията. Детето свикна с новата среда. И аз се научих да псувам по светофарите, сподели в предаването гостенката.

Тя не скри, че като дете на разведени родители никога не е имала своя стая, свое легло. „В Пловдив създадох своя първи истински дом. Даже и сега идвам от там и въобще не ми се тръгваше. Липсва ми много, но и със София ще свикна“, допълни певицата.

На въпрос как се чувства до новата си любов – Зарко, Десислава отговори: „Той ми показва любовта си и това ми е достатъчно. Но нали знаеш, че най-голямата сила на жената е чувствителността, а на мъжа – гордостта.

Мечтите ми – с годините и възрастта станаха по-скромни. Осъзнах, че щастието е в малките неща, не е непременно някъде далече. И когато го разбереш това нещо, няма нужда да имаш велики мечти. Искам да сме живи и здрави, да имам човек до себе си, който да ме обича и на който да давам обичта си“, каза философски Десислава, пише blitz.bg.