Поднесените тук съвети са базирани единствено и само на мнението и опита изцяло на мъжката аудитория. Така че, прилагането им на практика не само ще заздрави и обогати връзката с партньора ти, но и ще разпали и разгорещи още по-силно чувствата и страстта му към теб.

Целувка с език

Определено мъжете имат предпочитания, когато става дума за целуване. Най-възбуждащо за тях е целуването... с език. Това просто ги хвърля в неистов екстаз. Поредното доказателство за това дойде след проучване от университета в Калифорния. След допитване се оказало, че по-голямата част от мъжете бленуват за целувки, в които е включена игра с език. Според учените слюнката стимулирала сексуалното желание, поради съдържащия се в нея тестостерон. Не е без значение и приятният естествен дъх. За постигането му ще ви издадем едно трикче - достатъчно е да направите само едно нещо - пийте зелен чай. Той убива бактериите в устната кухина, които са причина за неприятната миризма. В същото време чаят не заглушава естествения вкус на слюнката ви, която, според учените, е способна да възпламени възбудата на мъжете да небето.

Любов по френски

Френската любов е сигурен начин да накарате мъжа да полудее по вас. Френската прелюдия преди самата любовна игра ще го възбуди още повече и ще го превърне в същински необуздан жребец, за какъвто винаги сте си мечтали.

Мръсни думички

Това му доказва, че силно го желаете. Шептенето на мръсни думички, освен достойнството между краката му, повдига и самочувствието му. Това от своя страна го стимулира и мотивира да даде най-доброто от себе си и да се блесне пред вас в най-върховната си светлина.

Четете още: Дупето... Погрижете се за него

Черно секси бельо


След допитване, направено над 200 мъже в Швейцария, било установено, че близо 75% от тях обезумявали от страст и възбуда при гледката на жена в секси черно бельо плюс още един важен възбуждащ атрибут - жартиерите. Така че, мили дами, следващия път, когато тръгвате към магазина за бельо, знаете какво да направите.

Еротичен танц

Нищо не пестете от таланта си на изкусителка. Един от начините да го доведете до екстаз е като му потанцувате или направите стриптийз. Достатъчно е той да се отпусне на удобен стол или диван и под звуците на еротична музика да го доведете до невиждано умопомрачение. Ако към бельото пък си включите и жартиери, това тотално би го довършило.

Поза „езда“

Мъжете обичат да властват в леглото, но нямат нищо против ако и вие изявите желание за подобно надмощие. За целта е достатъчно да накарате половинката си да легне по гръб и да му се метнете отгоре. Тази поза побърква мъжете. Тя ще го разтопи от кеф и ще го изстреля към върха на удоволствието.

Откажи се от задръжките

Откажи се от задръжките, разбери какво му харесва и ако се наложи, го насочи. Мъжете са същински зверове в леглото и обичат да се чувстват като господари в него. Не му се опъвайте. Ако той иска да ви награби страстно в обятията си, да ви притисне на стената или да ви постави върху маса, не му се противопоставяйте. Всичко това ще разгорещи страстите помежду ви още по-силно и бурно.