Какво носите в чантата, която ползвате в ежедневието си? Гримове, дъвки и бонбони, няколко вида сухи и мокри кърпички, отверки и мини чук (да, това е истински случай)...?

Питаме ви това, защото се оказа, че нашият екип има нещо общо със супер модела Карли Клос и това съвсем не са високият ръст и грациозната походка. Приличаме си по съдържанието на чантите си, в които винаги може да се намери нещо за хапване – ядки, черен шоколад, оризови блокчета, "сурови" бонбони.

22-годишната Карли също предпочита да носи храна, а не гримове в дамската си чанта. Забележете, че тя прави това, когато посещава бляскави събития като последния кинофестивал в Кан.

Красавицата разкри, че в чантата й винаги има нещо за ядене: "По-скоро може да откриеш храна, вместо гримове". Карли се пошегува още, че по време на филмовия фестивал в Кан нямало пуканки и трябвало да си носи нещо за хапване.

Тя призна още, че се е поучила от модните си грешки, допускани през годините: "Тази седмица е пълна с бляскави събития. Много червени килими, много фантазия и партита. Аз се поучих от грешките си в миналото и разбрах каква коса и грим изглеждат добре. Поддържам визията си проста. Това работи най-добре".

Какъв е изводът – естествена и неангажираща визия за пред хората, а в чантата някоя малка вкусотийка за засищане и енергия.