Автор
Woman.bg

Какво харесват мъжете в леглото, но не си признават

Съществуват определени неща, които всички мъже искат от жените в леглото, но нямат смелостта да изрекат на висок глас.

Списание Cosmopolitan изготви класация със скритите сексуални желания на мъжете.

По-увлекателен секс

Сексът, който съдържа в себе си и нещо забавно, винаги е на върха в класацията с предпочитанията. Може да играете на карти, където залогът е сексуална услуга или да играете "Монополи" без дрехи. Победителят ще има право да наложи "наказание" на изгубилия.

Да му кажете какво точно искате

Имайте предвид, че нито един мъж не може да ви чете мислите, дори да иска да го направи. Кажете точно какво искате и как го искате и той ще ви бъде признателен.

Да ви вижда

Сексът с дрехи по вас не е толкова секси за мъжете. Всеки мъж иска да гледа жената, с която прави секс, а не да се заглежда в целулита ви. За да направите нещата още по-вдъхновяващи, използвайте огромно огледало.

Бъдете лоша

Ако сте от вида "послушно момиче", със сигурност партньорът ви би искал да види и друга част от вашата персона. Доминирайте над мъжа си и му покажете, че можете да бъдете и "лоша" в леглото.

Глезете го

Мъжете също понякога искат да бъдат глезени, да лежат по гръб, а вие да вършите цялата работа. Това е една от най-често срещаните фантазии при мъжете, така че от време на време му предлагайте партия секс, контролирана от вас.