Въпреки че имат слава и пари, те не забравят кое е най-голямото богатство в живота - децата.

Вижте 8 звездни татковци и техните, разтапящи сърцето, думи за това какво е да си баща.

Джъстин Тимбърлейк

Джъстин и съпругата му Джесика Бийл приветстваха на бял свят сина си Силас преди близо две години.

Певецът и актьор видимо се наслаждава на ролята си на татко, което си личи и от думите му в скорошно интервю.

"Бащинството е най-лудото, невероятно и неописуемо нещо, което някога ми се е случвало", сподели тогава Тимбърлейк.



Вин Дизел

Вин и неговата половинка Палома Хименез са родители на момченце на име Винсент и две момиченца – Хания и Паулина. Екшън звездата разкри преди време, че ролята на баща е най-смелата и отговорна, която някога е "играл". "Най-лудото нещо, което съм правил. Бащинството!", заяви актьорът.



Роби Уилиямс

Роби и Айда Фийлд се сблъскаха със родителските задължения преди 4 години, когато се роди дъщеричката им. Две години по-късно семейството им се увеличи и вече имат и момче.

"Аз съм отговорник по памперсите. Главният отговорник по памперсите. Обичам да храня дъщеря си и да я преобличам. Сигурно звучи странно, но мисля, че е изключително сплотяващо. Изживяването е уникално, неповторимо и много лично", сподели Роби Уилямс малко след раждането на дъщеря си.



Аштън Къчър


Актьорът стана татко на момиченце преди две години. Преди няколко месеца половинката на звездата – прелестната Мила Кунис, го дари с още един наследник, но този път от мъжки пол.

Покрай грижите за Избел Уайт и Дмитрий Аштън е категоричен, че това да си родител е най-прекрасното нещо на света, което не само осмисля живота ти, но и "те кара да искаш да си по-добър човек".



Дуейн Джонсън

Скалата е вече баща на тийнейджърка от предишния си брак, когато преди една година с настоящата си приятелка посрещат на бял свят дъщеричката си.

"Да съм баща е най-страхотната работа, която съм имал, която ще имам. Когато я държах в ръце като новородена, ѝ казах: "Винаги ще се грижа за теб. С мен ще бъдеш в безопасност".



Крис Хемсуърт

Актьорът и съпругата му Елза Патаки са родители на три деца, като звездата разкрива, че ролята на баща му доставя голямо удоволствие.

"Да си баща е задача... но несъмнено най-прекрасната, за която човек може да мечтае. Да си вкъщи, със семейството – това е смисълът на всичко."



Джон Леджънд


"Невероятно е да виждаш това същество, което е резултат от любовта с партньора ти. Изумително е да виждаш себе си отразен в това малко детенце, което трябва да отгледаш и възпиташ. Признавам си, че съм силно развълнуван от тази мисъл."



Райън Рейнолдс

Райън и съпругата му Блейк Лайвли имат две деца, за които актьорът разкрива, че би направил всичко.

"Дъщеря ми ме върти на малкия си пръст и го знае. Само се провиква "татко" и аз съм готов да разбия бетонена стена с глава, за да стигна до нея. Лудо е, колко я обичам."



Том Харди

Актьорът се е превъплъщавал в множество роли, но тази на баща несъмнено е най-значимата му досега и той го знае.

"Вече не си важен само ти. Понякога мога да отсъствам от дома поради работен ангажимент, но се трудя наистина здраво, за да съм сигурен, че мога да му осигуря всичко необходимо. Най-основното е, че ти си баща, след това идва всичко останало. Просто всичко друго е второстепенно."