Никога не знаем какво да облечем на първа среща. Стоим пред огледалото, пробваме поне 2-3 тоалета, искаме съвет от приятелки и въпреки това сме несигурни как изглеждаме…

Обикновено преценката на човека, с който излизате на среща се определя от тоалета ви и за да не оставите грешно впечатление на първата среща е добре да следвате някои правила, за да ви поканят на втора среща, ако искате, разбира се.

Не е добре на първа среща да носите дрехи или обувки, които са чисто нови, защото може да са ви неудобни и да изглеждате неуверена в себе си. Или такива, които са ви неудобни, тъй като това некомфортно чувство ще ви тормози цяла вечер.

Внимавайте с дънките, които са с толкова ниска талия, че буквално всичко се вижда, или деколте лодка, което да покаже прекалено много.

Един съвет: Би било добре да попитате кавалера си къде ще отидете, за да се облечете подходящо за случая и да не изглеждате странна или несъобразителна.

А ето и няколко дрехи, които е добре да не обличате:

Шалвари

Сигурно много харесвате шалварите, може и да са модерни и удобни, но спадат към дрехите, които мъжете просто не харесват.

Плетена жилетка

Няма съмнение, че плетените дрехи са хит тази зима, както и плетените ленти за коса, но трябва добре да си помислите, преди да си сложите нещо плетено на среща. Но за един мъж невероятно модерната ви жилетка ще бъде по-подходяща за ски, отколкото за среща. Запазете я за по-късен етап.



Гащеризон

Неформалните срещи изискват ежедневно облекло и удобен тоалет, но не е добре да се появите с гащеризон или гащеризон тип шалвари, който просто показва, че не сте се постарала достатъчно.

Огромни бижута

Големите, забележими бижута са модерни, но определено няма да направите впечатлението, което искате с тях. Оставете ги за срещите си с приятелки.

Прекалено къси панталонки или пола

Да, може би сте доволна от постигнатото във фитнес студиото, но това не е причина да покажете на кавалера си прелестните си крака на първата среща. Това не означава да си облечете пола до земята, но винаги, преди да излезете си помислете дали облеклото ви не говори за вас неща, които не искате.