Автор
Woman.bg

Какво да му подарим според типа на връзката ни

Броени дни ни делят от Коледа, когато всички с трепет ще си разменим подаръци. Като едни влюбени дами е редно да се подготвите подобаващо за случая, да си помислите добре по въпроса, за да останете накрая щастливи и удовлетворени от ефекта, който вашият подарък ще окаже върху половинката ви. Ние пък ще ви помогнем в избора му, като ви предложим няколко идеи, съобразени с вида на интимните ви взаимоотношения:

1. Ако връзката ви е "прясна"

Все още не сте изградили сериозни взаимоотношения помежду си и сте на ниво взаимно опознаване.

- Парфюм

Доверете се на доказаните световни марки. Освен това, за да не сбъркате в избора си, добре е предварително да се запознаете с любимите му аромати.

- Пуловер

Зима е, и хубавият вълнен пуловер винаги е добре дошъл в гардероба на всеки мъж.

- Копчета за ръкавели


Те придават стил, вкус и елегантност.

- Бутилка висок клас уиски с елегантна поставка

Всеки мъж ще остане трогнат, ако му доставите тази наслада.

2. Ако връзката ви е романтична

Ако любимият ви е романтик, трябва да се постараете да вложите повече чувства, творчество и артистичност при избора си на подарък.

- Фотоапарат

Повечето мъже обичат да снимат, пък и това е един красив начин да му покажете, че романтичните мигове, които предстоят, трябва да бъдат запечатани.

- Писмо в бутилка

Вземете състарен лист хартия и излейте върху него с красив ръкопис най-съкровените си и романтични чувства, които изпитвате към своя любим. Завийте и пъхнете писмото в бутилка и го опаковайте с вкус и много любов. Вложете творчество, арт дух и много много романтизъм.

- Колаж от снимки

Сътворете собственоръчно колаж във формата на огромно сърце, направено от ваши общи снимки. Важното е на всички кадри да сте само вие двамата.

3. Ако връзката ви е сексуална

Това ви позволява смело да развихрите фантазията си и да проявите повече интимна свобода и въображение при избора си на подарък:

- Бельо

Секси бельо от типа на слипове или боксерки в любимите му цветове, картинки или орнаменти, определено би погъделичкало приятно мъжкото му достойнство.

- Секс играчка

Все пак добре е да си помислите и за нещо по-така, от типа на някой и друг интимен аксесоар. С него определено бихте внесли малко повече разнообразие и тръпка в любовния живот помежду ви.

- Стриптийз

Купете си най-сексапилния комплект дамско бельо, включващ жартиери, секси корсет и сутиен в любимия му цвят, от които свят да му се завие. Може да заложите и на един от най-нашумелите секси фетиши напоследък – бельо, което се яде, или на прилепнал плътно към тялото кожен костюм. Ароматизирайте стаята, намалете осветлението, заредете масичката с нова табакера с пури и добър коняк, включете диска с джаз и се развихрете като истинска тигрица около него. Не бързайте да разхвърляте дрехите си веднага, сваляйте ги бавно и постепенно, танцувайки под ритъма на еротичното парче, което сте избрали специално за случая.