Ако можехте да бъдете природна стихия, вижте точно каква щяхте да бъдете...

Овен – Вулкан


Те могат да изригнат точно като вулкан във всеки един момент, толкова са непредвидими...Губят равновесие изненадващо, така че внимавайте, когато се забърквате с тях.

Телец – Земетресение



Телецът обикновено се стреми да страни от конфликта, но ако бъде притиснат в ъгъла и трябва да отмъщава, имайте предвид, че ще разтърси земята с голяма сила, точно като земетресение.

Близнаци – Пясъчна буря



Близнакът е неуморен и не се задържа на едно място за дълго. Точно като пясъчна буря те преминават през всичко с огромна скорост.

Рак – Приливна вълна



Ракът може внезапно да бъде обладан от невероятна емоция, която ще премине през него като приливна вълна. Обикновено се стреми да запази самообладание, но когато е притиснат, може да бъде опасен.

Лъв – Горски пожар

Започне ли нещо, трудно можеш да го спреш...Лъвът е като горски пожар – пламва и се разпространява, преди останалите дори да са разбрали какво се случва. Избягвайте да се конфронтирате с него.

Дева – Лавина



Практически са неудържими. Заради това качество представителите на тази зодия никога не се обезкуражават, което им позволява да покорят много върхове.

Везни – Мусон



Те са непредсказуеми и неудържими. Мислят много бързо, а на околните често им е трудно да разберат какъв ще е следващият им ход.

Скорпион – Гръмотевична буря



Тъмни, мистериозни и деструктивни. Също като буря с гръмотевици. Родените под този знак имат огромна енергия и влияят силно на околните.

Стрелец – Торнадо



Стрелецът е точно толкова силен и пълен с енергия. Никога не им се пречкайте на пътя, могат да станат опасни.

Козирог – Снежна виелица



Когато не са в настроение, могат да бъдат студени като снежна буря. Те са приземени хора и ако ги засегнете, могат да бъдат ледени в отношението си към вас.

Водолей – Астероид



Те са буквално от друга планета. Представителите на този знак притежават рядка и уникална душевност, която може да бъде както интригуваща, така и опасна. Но тяхната необикновеност не им отрежда друго освен да бъдат астероид.

Риби – Наводнение




Рибите са дълбоки и поглъщащи. Толкова са чувствителни, че понякога емоциите направо ги заливат.