Много, много се радваме, когато някой мъж обърне внимание на празника ни и ни зарадва с подарък. Може да е нещо дребно, но от сърце. Има обаче някои изключения - не всеки подарък може да направи всяка жена щастлива.

Карамфили в целофан

Момчета, нека се разберем - това не ви е '88-а година, че да се отървете толкова евтино, лесно и с абсолютна липса на въображение. В този смисъл и червените рози са клише, но много по-работещо.

Шоколадови бонбони
Можем да си ги вземем всеки ден сами, а целта е днес мъжете да ни накарат да се почувстваме специални. Колкото и приказни да са бонбоните, няма как да са самостоятелен подарък, а само скромна добавка към основния дар.



Домакински принадлежности

Дори да се бръкнат за пералня или миялна, пак е невероятно неуважително и днес да си припомняме мъжката "мъдрост", че мястото на жената е в кухнята.

Козметика
Да, ако мъжът знае какъв парфюм искаш или ползваш, идеята е повече от добра. Но нека не се измъкват с шампоан, ексфолиращ крем или маска за лице - това е все едно да си дете и баба ти да ти подари чорапи и носна кърпа за рождения ден.

"За нас"
Това е любимо измъкване на много мъже: ще вземат два билета за концерт на любим свой изпълнител и ще ти връчат единия като подарък; ще си купят последния модел гейм-конзола, а за теб - "специален" джойстик; ще си book-нат два билета за място, което искат да посетят, и все пак ще те вземат със себе си. Тези номера не минават, момчета.

Автор: Благовеста Дамянова