Завесите в банята в голяма степен определят нейния стил. Този на пръв поглед дребен детайл е в състояние изцяло да промени облика на тази част от дома. Няма да бъде пресилено да се каже, че завесите са отражение на този, който ги е избирал. В настоящата статия ще направим импровизиран сблъсък между два стила.

От едната страна на ринга са по-изчистените като дизайн. Срещу тях застават шарените, залагащи на повече цветове и картинки. А вие кои предпочитате? Какъвто и да е изборът ви, при необходимост от ремонт на баня можете да разчитате на професионалистите в MaistorPlus.

Едноцветни или на фигурки

Дали завесите в банята да бъдат едноцветни или на някакви фигурки? В тази дилема лек превес може би взима първият вариант. Независимо дали плочките са по-изпъстрени или не, и в двата случая на фона им ще стои добре завеса в един цвят. Когато, обаче, банята е решена в по-неутрални багри, тогава едни цветни фигурки могат да ѝ придадат повече свежо настроение.

Вижте още: 10 провокативни и забавни завеси за баня

Хоризонтално райе или шарени точки

Друг вариант на изчистен дизайн за завеса в банята е тя да бъде на хоризонтални райета в два или три цвята. Пастелни цветове, за да не е прекалено крещящо. Или по-добре да се заложи на шарени точки, дали те не са по-весели?

Вижте още: 12 цветни идеи с плочки за баня

Деликатен или ярко изразен принт

Нежен, едва загатнат принт върху неутрален фон. Толкава неуловим, че на очите им трябва известно време, преди да го регистрират. Него ли ще изберете или по-интензивните, ярко изразени цветове?

Черно-бели или пъстроцветни

Бялото е след най-директните символи на чистотата, а черното е там, за да го подчертае по-добре. В съчетание, двата цвята създават истинска класика. Дали, обаче, тя е достойна за вашата баня или предпочитате да се радвате на пъстроцветна завеса?

Малко или много картинки

Взели сте вече решение, че искате завесата в банята ви да е с картинки. Тук вече сте изправени пред следващия етап. Искате тук таме по нея да е накацало някое птиче, да плуват рибки в камерен състав или да е изпъстрена с всякакви животинки, цветя, цифри, думи? Кое звучи по-близо до вас?

Изчистена или шарена, завесата трябва да бъде закачена в красива и безупречна баня. Ако имате нужда да освежите или изцяло ремонтирате вашата, можете да се доверите на професионалистите в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, разгледайте офертите и изберете най-добрата за вашия район.