Автор
Woman.bg

Каква майка ще бъдете, според зодиакалния ви знак - част II

Продължение от част I

Зодиакалния ви знак определя много повече неща от това дали днес ще имате хубав ден или не.

Според характеристиките на зодията ви може да се прецени дори какъв тип майка ще бъдете, когато времето за това дойде!

Везни

Силни страни на майка везни: търпение, справедливост, добър вкус

Слаби страни: суетност, непостоянност

Каква майка ще бъдете: Възможно е за вас майчинството да бъде онази територия, която да уравновеси най-после живота ви и да го направи подреден. Ще бъдете от майките, които обичат да излизат с децата на шопинг, да ги обличат красиво и да създадат у тях чувство за стил. С непрекъснатите си високи очаквания за съвършенство е възможно да прекалите, но ако съумеете да запазите баланса, детето ви е възможно да се превърне в гений.

Скорпион

Силни страни на майка скорпион: сила, интуиция, готовност за справяне във всяка ситуация

Слаби страни: параноя, невъзможност за изразяване на емоции, обсесивност

Каква майка ще бъдете: Няма да сте от майките, които изразяват шумно емоциите или се карат много, а по-скоро от онези, които биха могли с поглед да убият ентусиазма на детето. Ще направите всичко възможно детето ви да има светло бъдеще и да осигурите максимума за неговото благоприятно развитие.

Стрелец

Силни страни на майка стрелец: авантюристичен дух, чувство за хумор, мъдрост

Слаби страни: нетърпеливост, хаотичност

Каква майка ще бъдете: Вие действате на основа на инстинкт, или на спонтанен импулс, така че решението да имате дете е възможно да бъде взето на един дъх.

Козирог

Силни страни на майка козирог: добри са в планирането, търпеливост

Слаби страни: песимизъм, прекалено ниско самочувствие

Каква майка ще бъдете: Възможно е да възприемате ролята на майка по-скоро като на закрилница. Не се страхувате от това да поставяте граници пред детето, за да го научите важни уроци за живота. Опитвате се по-скоро да преповторите примера, който са ви дали родителите ви.

Водолей

Силни страни на майка водолей: младежки дух, честност

Слаби страни: драматизъм, поставяне на граници между вас и детето

Каква майка ще бъдете: Възможно е да отгледате дете-бунтар, като вас самата. Ще поощрявате авантюристичния дух на детето си и ще бъдете от онези майки, които не се месят в живота на детето си. Намерете необходимия баланс между свободата и майчинската закрила.

Риби

Силни страни на майка риби: креативност, въображение, отдаденост

Слаби страни: чувство за вина, нестабилност на емоциите

Каква майка ще бъдете: Всеки миг с вашето дете ще ви се струва като приказка, като ще му създадете уютна домашна среда, както само вие умеете. Няма нещо, което не бихте направили за детето си, дори това да изисква големи жертви от вас самата. Способни сте да прощавате и да помагате във всяка ситуация.