Автор
Woman.bg

Каква майка ще бъдете, според зодиакалния ви знак - част I

Казват, че никога няма да дойде "точният" момент, за да станете майка, че никога няма да сте напълно готови за това предизвикателство в живота.

Всъщност всичко, което трябва да направите, е да намерите човека за вас и да пробвате.

Независимо дали вярвате в това или не, със сигурност сте се питали поне веднъж в живота си дали ще бъдете добра майка.

Популярно американско списание се опитва да ви помогне да отговорите на този въпрос, като се съобразява с вашия зодиакален знак.

Внимание, интересно четиво на хоризонта!

Овен

Силни страни на майката овен: Увереност и безстрашност

Слаби страни: Силен състезателен дух, скрит и (не толкова) скрит гняв

Какъв тип майка ще бъдете: Готова да направи всичко за детето си и да го защитава, вие сте майка - войн. Най-трудната част от родителството за вас ще бъде да поставяте нуждите на детето пред своите собствени. Разчитате много на личния пример и се стараете да дадете добър такъв на детето си.

Телец

Силни страни на майка телец: Стабилност, здрав разум, добър вкус

Слаби страни: Материализъм, себелюбие

Какъв тип майка ще бъдете: Има нещо консервативно във вас, ето защо няма да сте готови на много компромиси към децата си. Възможно е да бъдете от типа майки, които забраняват определени неща, но пък със сигурност ще бъдете справедливи.

Близнаци

Силни страни на майка близнаци: Младежки дух, креативност

Слаби страни: Нетърпеливост, хаотичност, неумение да поставяте граници

Какъв майка ще бъдете: Вие определено няма да сте от скучните майки, но ще сте от тези, които с лекота могат да объркат представите на детето за добро и зло. В същото време обаче ще създавате такава атмосфера вкъщи и ще създадете на детето такова детство, което то ще помни дълго след като порастне.

Рак

Силни страни на майката рак: Чувствителност, бързи реакции при решаване на трудни ситуации

Слаби страни: Ревност, чести промени в настронието

Каква майка ще бъдете: Тъй като сте представителка на най-семейния знак от зодиака, вие приемате ролята на майка много на сериозно. Възможно е да сте от онези майки, които кърмят детето да късна възраст и няма да допуснете никой, освен членовете на семейството да припари до детето ви, затова шансът да си наемете бавачка е много малък.

Лъв

Силни страни на майка лъв: Увереност, умение да бъдат добри лидери, винаги готови за детска игра

Слаби страни: драматичност, тенденция да поставяте себе си винаги на първо място

Каква майка ще бъдете: Майчинството е от онези мисии в живота, в които се хвърляте без никакво притеснение. Вие сте страхотен пример за децата си като силна личност, ето защо със сигурност ще възпитате лидер, силен в убежденията си и тяхното отстояване.

Дева

Силно страни на майка дева: Интелектуалното ви ниво, организираност, прилежност и рационално мислене

Слаби страни: Склонност да анализирате прекалено ситуацията, тревожност

Каква майка ще бъдете: Вие сте от онези майки, чийто навици са смесица от правила и тотална свобода. Вие разчитате на собствените инстинкти на детето, както и на сляпата ви вяра, че всичко ще бъде наред. Възможно е да сте обсесивна майка, но в същото време ще стимулирате детето да пътува и да се впуска в приключения.

Очаквайте продължение